Po przeniesieniu numeru do sieci Nju - taryfa abonament, na koncie widnieje informacja o usłudze w ramach Nju zerowy zamiast nju buzz. W trakcie rozmowy z konsultantem w BOK otrzymałem informację że dzwonię w ramach Nju buzz. Pomimo to złożyłem reklamację i czekam na rezultat. Dodam że numer z Play do Nju przeniesiono dość szybko ( kilka minut ) w ciągu dnia.
[ Dodano: 2013-05-24, 11:04 ]
sharky33 pisze:Po przeniesieniu numeru do sieci Nju - taryfa abonament, na koncie widnieje informacja o usłudze w ramach Nju zerowy zamiast nju buzz. W trakcie rozmowy z konsultantem w BOK otrzymałem informację że dzwonię w ramach Nju buzz. Pomimo to złożyłem reklamację i czekam na rezultat. Dodam że numer z Play do Nju przeniesiono dość szybko ( kilka minut ) w ciągu dnia.
Otrzymałem telefon z BOK. Sprawa wyjaśniona, taryfa nju buzz wg. konsultantki włączona prawidłowo.
[ Dodano: 2013-05-24, 11:25 ]
nju mobile pisze:Połączenia oczekujące oraz usługa Przekierowanie połączeń nie są dostępne w ofercie nju na kartę. Z tych usług możesz korzystać z ofercie nju z rachunkiem.
Pozdrawiam
Tomek
nju mobile
Proszę napisać, czy w/w usługi są widoczne na koncie użytkownika ( nju abonament ) z możliwością aktywacji i dezaktywacji.