eternalboy pisze:Właśnie wynegocjowałem R60 za 54,90 (500 minut do wszystkich sieci, 1GB, Sony Xperia L za 169 zł).
Wczoraj rozmawiałem z konsultantem i dostałem propozycję typu telefon taniej o 100 złotych. Dziś powiedziałem, że w zasadzie jestem na tak, ale nie stać mnie na taki aparat i kolejna obniżka o 100 zł. Razem na L-kę otrzymałem upust 200 złotych - będzie na zestaw głośnomówiący i futerał

Mam nadzieję, że przyda się mój post.
Pozdrawiam!
Podobne warunki dostałem przedłużając umowę dla żony tylko że nigdzie nie dzwoniłem a zwyczajnie poszedłem do salonu różnica jest taka że telefon który wybrałem to Xperia J za 3 grosze i oprócz tego nielimitowane rozmowy w sieci w abonamencie za 0 zł za 54.90, 500 minut, 1 gb internetu.
[ Dodano: 2013-05-23, 21:17 ]
tarinQ pisze:Czy dobrze rozumiem?
W R80 czyli tej za 79,99 można ją mieć za 64,90 ?
Do tego zamiast 750 min to aż 800? 2GB internetu w standardzie, dodatkowo 300zł zniżki na tel? i nielimitowane w Tmobile lub sieć rodz za free??? Niemożliwe? Jak?
Komu się udało jak z nimi negocjował tel/email? i jakie argumenty??
Może w czerwcu zapowiada się jakaś obniżka/nowa oferta?
Dodatkowo mam pytanie ile da się wyciągnąć w najtańszej opcji multimedialnej i minutowej??
Jaki abo/jaka zniżka ?
Szkoda że nie przeczytałeś mojego postu który był trochę wyże a w którym opisałem co mi zaoferowanoj!!!
Dokładnie takie warunki dostałem, to z T-mobile dzwonili do mnie.
64,90, 800 minut, 2gb net, nielimitowane rozmowy w sieci za 0 zł, Xperia L za 4 grosze.
Mało tego wiem że podobną ofertę można dostać w salonie.
Jest jeszcze taka opcja że można dostać dodatkowe 800 minut czyli (750+800).