mooop12 pisze:Myślisz że R80 za 70zł + Galaxy S4 za 1100zł jest do ugadania? Jestem już u nich conajmniej 6 lat.
abo za 64,90 , a galaxy s4 za 1199
mooop12 pisze:Myślisz że R80 za 70zł + Galaxy S4 za 1100zł jest do ugadania? Jestem już u nich conajmniej 6 lat.
Abonament maksymalnie 60 zł, z jakimś najmniejszym pakietem internetowym, a może być nawet w ogóle bez. Co do telefonu - jakiś na Androidzie, ale pomijając Samsungi z najniższej półki. Nie musi być super najnowszy, ale coś w miarę przyzwoitego, starszego. Z dopłatą maksymalnie 200 zł.lukas63 pisze: A co chcesz dostać i za ile? jaki abo i telefon? odpowiemy co możesz dostać maks.
Śledzę ofertę t-mobile od jakiegoś czasu, do tej pory główna strona t-mobile pokazywała ten sam abonament za tą samą cenę dla wszystkich - dla kupujących nową ofertę, przedłużających, kupujących dodatkową. Ta "specjalna" pojawiła się dziś i tylko dla przedłużających, pomyślałem, że może w końcu odpowiedzieli na ofertę konkurencji i zeszli z ceną.st.konsultant pisze:Od tego można dostać 10 zł zniżki. Czyli abonament 99,9 zł. Nic się w tej kwestii nie zmieniło.Euronymous pisze:Patrzę na stronę t-mobile i widzę, że dotychczasowa oferta no limit 2GB, która była za 119,90 teraz jest za 109,90, więc po 20zł zniżce, jaką praktycznie każdy dostaje będzie po 89,90. Ktoś już taką ofertę dostał?
ad1.abo za 39,90kroku92 pisze:Witam,
Zamierzam przedłużyć ofertę. Aktualnie mam multimedialną R40 i taką jestem znów zainteresowany. Proponują mi za 49,90 zł - 250 minut i 550 mb internetu.
1. Jaką można uzyskać zniżkę na abonament ?
2. Czy można dotatkowo uzyskać większy pakiet internetu ?
3. Czy można uzyskać zniżkę na telefon, np. HTC 8s mam za 199 zł ?
Rodzina 60 - 54,90 zł (być może można jeszcze obniżyć o 5zł, ale o tym będzie wiadomo później bo wprowadzili dzisiaj nową specjalną ofertę - http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... -specjalna)Balduran pisze:Abonament maksymalnie 60 zł, z jakimś najmniejszym pakietem internetowym, a może być nawet w ogóle bez. Co do telefonu - jakiś na Androidzie, ale pomijając Samsungi z najniższej półki. Nie musi być super najnowszy, ale coś w miarę przyzwoitego, starszego. Z dopłatą maksymalnie 200 zł.lukas63 pisze: A co chcesz dostać i za ile? jaki abo i telefon? odpowiemy co możesz dostać maks.
Jutro być może będę negocjował w tym abo HTC desire X za 199zł i zobaczy się czy dadzą 100zł zniżkiad3. za 99zl powinno dac sie go wyrwac(ale w tej kwestii nie jestem pewien)
dzisiaj wynegocjowane 200 zł w tej taryfielukas63 pisze:
Jutro być może będę negocjował w tym abo HTC desire X za 199zł i zobaczy się czy dadzą 100zł zniżkiad3. za 99zl powinno dac sie go wyrwac(ale w tej kwestii nie jestem pewien)
Czyli ewentualnie jest szansa na Rodzina 40 (jaka to wtedy byłaby cena abonamentu?) na 24m z HTC Desire X za 1 zł? :>lukas63 pisze: Rodzina 60 - 54,90 zł (być może można jeszcze obniżyć o 5zł, ale o tym będzie wiadomo później bo wprowadzili dzisiaj nową specjalną ofertę - http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... -specjalna)
Co do tel. można dostać maks. zniżkę 200zł z tego cennika
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 111111.pdf
Normalnie wysłać do nich pismo czy można to załatwić albo złożyć pismo w salonie T-mobile? W razie "niepowodzenia" chciałbym żeby mi obecny numer przeszedł na kartę, więc nie wiem jak to zrobić.pity7 pisze:Balduran - wyslij wypowiedzenie to zawsze działa mobilizujaco
http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... -specjalnaBTW - Link do tej oferty specjalnej się nie otwiera
Cena abo - 39,90 - trombocyt pisał, że zniżkę 100zł dają od ręki (czyli ten tel. za 99zł) - 200zł po mocniejszych negocjacjach więc za 1złCzyli ewentualnie jest szansa na Rodzina 40 (jaka to wtedy byłaby cena abonamentu?) na 24m z HTC Desire X za 1 zł? :>
Euronymous pisze:Śledzę ofertę t-mobile od jakiegoś czasu, do tej pory główna strona t-mobile pokazywała ten sam abonament za tą samą cenę dla wszystkich - dla kupujących nową ofertę, przedłużających, kupujących dodatkową. Ta "specjalna" pojawiła się dziś i tylko dla przedłużających, pomyślałem, że może w końcu odpowiedzieli na ofertę konkurencji i zeszli z ceną.st.konsultant pisze:Od tego można dostać 10 zł zniżki. Czyli abonament 99,9 zł. Nic się w tej kwestii nie zmieniło.Euronymous pisze:Patrzę na stronę t-mobile i widzę, że dotychczasowa oferta no limit 2GB, która była za 119,90 teraz jest za 109,90, więc po 20zł zniżce, jaką praktycznie każdy dostaje będzie po 89,90. Ktoś już taką ofertę dostał?
100% pewności, że 99,90 to ostateczna cena? Znajomy dostał dziś w orange analogiczną ofertę (nolimit, 2gb, z telefonem) za 90,90zł. Myślę, że i t-mobile też da taką cenę.
To nie jest nowa oferta. Taryfy ze zniżką były w IBOA już od jakiegoś. Teraz pojawiły się również na stronie.lukas63 pisze:Rodzina 60 - 54,90 zł (być może można jeszcze obniżyć o 5zł, ale o tym będzie wiadomo później bo wprowadzili dzisiaj nową specjalną ofertę - http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... -specjalna)Balduran pisze:Abonament maksymalnie 60 zł, z jakimś najmniejszym pakietem internetowym, a może być nawet w ogóle bez. Co do telefonu - jakiś na Androidzie, ale pomijając Samsungi z najniższej półki. Nie musi być super najnowszy, ale coś w miarę przyzwoitego, starszego. Z dopłatą maksymalnie 200 zł.lukas63 pisze: A co chcesz dostać i za ile? jaki abo i telefon? odpowiemy co możesz dostać maks.
Co do tel. można dostać maks. zniżkę 200zł z tego cennika
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 111111.pdf
jak pogadasz z konsultantem z Orange to dostaniesz 6 miesziecy - bez zadnej łaski -st.konsultant pisze:
Dla przenoszących numer do Orange, nielimitowane połączenia (w taryfach dla Klientów indywidualnych) + 2 GB to 129,90 (3 miesiące gratis).
Więcej niż 99,9 zł na dzień dzisiejszy nie dostaniesz.
Być może, ale to nawet z opcją 6 miesięczną wychodzi podobnie. A skoro jest podobnie to za szybko się oferta nie zmieni. Tym bardziej, że telefony typu Xperia Z czy Galaxy S3 w tej chwili dużo taniej kosztują w TM.pity7 pisze:jak pogadasz z konsultantem z Orange to dostaniesz 6 miesziecy - bez zadnej łaski -st.konsultant pisze:
Dla przenoszących numer do Orange, nielimitowane połączenia (w taryfach dla Klientów indywidualnych) + 2 GB to 129,90 (3 miesiące gratis).
Więcej niż 99,9 zł na dzień dzisiejszy nie dostaniesz.
Nie ma to kompletnie znaczenia.pity7 pisze: ja mam do końca umowy około 3 miechy więc zobacze jak sie potoczy sprawa , a ty masz 2 miesiace do zakończenia więc więcej mozesz ugrać