• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #63378  autor: vicio_89
 26 mar 2006, 11:56
Nie wiem na ktory sie zdecydować telefon :cry: Mam taki problem ze zmieniam telefon co miesiąc, bo żaden nie potrafi mnie na dluzej zainteresować :D Chciałbym zeby telefon posiadał radio i ewentualnie zebym sobie mógł pograc, czyli wychodzi na N-GAGE ale podoba mi sie zdesydowanie bardziej SX1 hmmmmm nie wiem co zrobić a moze jakiś inny telefon, ale zby mial radyjko :-D nie musi mieć aparatu, HEEEELP :lol:

"W życiu to wam powiem ni ma lekko...";)
http://s4.bitefight.pl/c.php?uid=90676

#63380  autor: Przemek
 26 mar 2006, 11:57
Ma radio i jest mniejszy od SX1 i N-Gage - Sony Ericsson K700i :wink:

#63382  autor: zol82
 26 mar 2006, 12:00
Myśle że SX1 bedzie bardzo dobrym rozwiązaniem. Ma radio, symbiana, na którego jest mnóstwo gier na necie, do tego niektóre chodzą z n-gage, do tego karty pamięci.

#63384  autor: Przemek
 26 mar 2006, 12:02
zol82 pisze:Myśle że SX1 bedzie bardzo dobrym rozwiązaniem. Ma radio, symbiana, na którego jest mnóstwo gier na necie, do tego niektóre chodzą z n-gage, do tego karty pamięci.
Ale klawiatura w SX1 do gier to chyba nie jest zbytnio dobrym rozwiązaniem :|

#63387  autor: zol82
 26 mar 2006, 12:04
Przemek pisze:
zol82 pisze:Myśle że SX1 bedzie bardzo dobrym rozwiązaniem. Ma radio, symbiana, na którego jest mnóstwo gier na necie, do tego niektóre chodzą z n-gage, do tego karty pamięci.
Wiesz, kwestia przyzwyczajenia, tak jak z pisaniem sms.
Ale ja głównie do gier używałem joysticka.
Pozdr

#63388  autor: vicio_89
 26 mar 2006, 12:05
Przemek pisze:Ma radio i jest mniejszy od SX1 i N-Gage - Sony Ericsson K700i :wink:
K700 ma ochyna klawiarurke bleee :wink: wiec raczej odpada chociaż jeszcze sie zastanawiam i nad nim, bo ma fjane funkcje

#63390  autor: Przemek
 26 mar 2006, 12:06
Wiem,że kwestia przyzwyczajenia.Jak ktoś dużo gra to się przyzwyczai.Na pewno więcej dostępnych gier jest na SX1 niż na K700i,ale jak bym chyba nie dał rady grać na takiej klawiaturze.Pamiętam jak zasuwałem na 3310 w snake'a na czymś takim nie da się szybko kierować...

#63391  autor: Dragon
 26 mar 2006, 12:07
Sx1 ma tez ta przewage (nad N-gage) ze ma aparat i wymiane kart pamieci na goraca, ten Siemens bedzie chyba najlepszym rozwiazaniem, K700i nie ma niestey Symbiana a gry w Java to juz inna kategoria

P.S. Az dziw ze Kamil sie tu jeszcz nie wladowal ze swoim Szajsgemem

#63395  autor: Przemek
 26 mar 2006, 12:09
Z Sagemem to kolega miałby ten sam problem co ja :? simlock w Orange i gó*no zrobisz :?

#63396  autor: zol82
 26 mar 2006, 12:09
Dragon pisze: P.S. Az dziw ze Kamil sie tu jeszcz nie wladowal ze swoim Szajsgemem
Kwestia czasu, pewnie zaraz coś napisze :-D

#63397  autor: vicio_89
 26 mar 2006, 12:10
Ja sie jeszcze zastanawiam nad Sendo X, Spv C500, Panasonic sv2, Sharp gx30

#63401  autor: zol82
 26 mar 2006, 12:12
Mimo wszystko przystawałbym przy SX1, symbian - największa dostępność gier, no i to radio

#63407  autor: vicio_89
 26 mar 2006, 12:17
więc jak mi tak radzicie tego SX1 to chyba go kupie, dzieki za pomoc bo juz do konca zglupialem z tymi telefonami, im wiecej siedzialem na allegro tym mniej wiedzialem DZIEKI

#63411  autor: Dragon
 26 mar 2006, 12:20
od SX1 jest wedlug mnie lepszy SPV C500 :P

#63417  autor: szczeka
 26 mar 2006, 12:31
Przemek pisze:
pewnie Cie zdziwie, ale ta klawiatura w sx1 jest stworzona do gier :-) tak przynajmniej napisali kiedys ludzie z siemena.
mozna sie szybko przyzwyczaic.

#63423  autor: piotrz
 26 mar 2006, 13:03
gry teraz to się głównie obsługuje dżojstikiem....
wg mnie też sx1. n-gage przewyższa go chyba tylko tym, że na niej więcej gier z n-gage pójdzie....
poza tym sx1 Ci się nie znudzi, bo możesz z nnim wszystko robić- począwszy od zmiany themesa (tego w standardzie nie ma) aż do zmiany dżojstika na ten od 6600!!

#63425  autor: Przemek
 26 mar 2006, 13:06
Nawiązując jeszcze do gier.To na początku też brałem telefon pod względem dostępności gier,dzwonków,motywów etc. na niego.Po jakiś 2 tygodniach już mi się znudziło,więc to nie jest dobre kryterium wyboru telefonu.Przemyśl to!Ale SX1 ma Symbiana,a to daje spore możliwości,więc to też dobry wybór :!:

#63426  autor: dziedziel
 26 mar 2006, 13:08
Moze i jest lepszy ten c500 ale wydaje sie byc taki dziwny, mało o nim w internecie, nie to co o sx'e cos ci sie w nim uszkodzi i bewdzie do wyrzucenia bo nikt nie biedzie umiał tego zrobić, a w sx'e sam wszystko zrobisz, a w dodatku bedziesz mogł wszystkiego sie dowiedziec z forum sx1.pl. :- D Ja bym ci radział kupic sx'a. Nie znudzi ci sie :-D

I jeszcze do sx'a jest bardzo duzo dodatkow w internecie, w koncu do Symbian S60 :D

Pozdrawiam Dziedziel

#63446  autor: Dragon
 26 mar 2006, 14:05
do SPV tez sie znajdzie pomoc, te telefony sa coraz bardziej popularne, a co do programow to jest chyba nawet wiecej niz na Symbian