KA,to nie tak,że ja tak mało rozmawiam,że zapłacę tylko 9 zł bo liczę,że w tych ofertach no limit w kazdej z tych ofert nju, Red Bull Mobile, Heyah, trzeba na rozmowy miesięcznie wydać te 29 zł jeśli chce się rozmawiać przez miesiąc bez sztucznego ograniczania się,w końcu chyba po to są te oferty no limit,ja tylko z tą kwotą 9 zł drążyłem szczegóły tej oferty nju,a inne pakiety no limit sms już mam,net mobilny mam,więc tylko no limit rozmowy mnie interesują,jakieś małe pakieciki netu jak dla mnie może ich nie być,a gdyby tak pozliczać wszystko czyli no limit rozmowy 29 zł + 9 zł za no limit sms + 19 za net to wyjdzie tego do opłaty miesięcznie 57 zł, czyli o 12 zł taniej od 69 zł no limit,które było do tej pory np w PLAY,a taki pakiet netu 1GB za 19 zł jest mało opłacalny bo w ofercie tylko sim np w T za koło 20 zł czyli może być 1 zł różnicy i zamiast 1GB są 2GB za tą cenę,to czy nie lepiej dać kartę sim do dzwonienia do telefonu normalnego, a sim z netem do smartfona niż płacić tą samą cenę za wszystko w jednym i mieć o połowę mniejszy limit zamiast 2GB 1GB,moim zdaniem warto się nad tym zastanowić