Przemix pisze:Czy kartę prepaid w nju można doładować z telefonu na abonament w orange korzystając z usługi "doładowanie z telefonu z rachunkiem"?
Nie ma takiej możliwości.
lukasm pisze:A czy próbował ktoś doładowywać nju za pomocą punktów payback? Ktoś w jednym z komentarzy pod artykułem na telepolis napisał, że doładowywał punktami payback (jak rozumiem - doładowaniem orange), ale nie mogę teraz tego komentarza odszukać.
Ta promocja również nie obowiązuje w nju mobile.
Konto możesz doładować na kilka sposobów:
1. karta zdrapka lub wydruk z terminala
- na każdej karcie lub wydruku znajduje się 14-cyfrowy kod za pomocą, którego doładujesz swój telefon na kartę.
Aby doładować konto za pomocą kodu:
a) należy wpisać w telefonie kod *128*14-cyfrowy kod # i nacisnąć przycisk połączenia [zadzwoń]
b) zadzwonić pod numer *620 (Automatyczne Biuro Obsługi) koszt połączenia to 0,40zł niezależnie od długości połączenia.
2. Terminal kart płatniczych - płacąc gotówką lub kartą bankową w wybranych i specjalnie oznaczonych punktach sprzedaży z terminalami kart płatniczych (np. stacje benzynowe, sklepy spożywcze, kioski).
Aby zasilić konto, należy podać sprzedawcy:
a) numer telefonu, który ma zostać zasilony,
b) nominał zasilenia
c) formę płatności
3. Doładowanie przez internet
- jeśli posiadasz rachunek w banku lub krajową kartę płatniczą możesz doładować konto:
a) przez naszą stronę
www.njumobile.pl
b) bezpośrednio ze swojego konta bankowego
4. Bankomat.
Edmund pisze:Cóż.. miało być fajnie wyszło jak zwykle w PTK Centertel. A Jabczyński pewnie będzie mówić, że on nie jest rzecznikiem Nju, albo że powodem takiego stanu rzeczy są "świecące się na czerwono diody" i trzeba będzie wyłączyć promocję w związku z "fraudami".
Jak dla mnie Nju powinno było tylko wystartować z opcją abonamentową..
W przypadku wątpliwości dotyczących oferty zachęcam do zadawania pytań na naszym profilu na Facebooku
www.facebook.com/Njumobile oraz korzystania z zakładki „Obsługa” gdzie można przekazać zgłoszenie, które wymaga weryfikacji danych na konkretnym numerze telefonu.
Pozdrawiam
Tomek
nju mobile