Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Aktualna jest strona BTSearch.pl. Wykaz pozwoleń UKE aktualizowany jest co miesiąc, około 10. danego miesiąca. Może nowa lokalizacja zostanie dodana w następnym wykazie.FABIANO pisze: Jestem ciekaw, który z operatorów po tylu latach zgłaszania braku zasięgu wszystkich sieci - postanowił zająć się sprawą![]()
Sprawdzałem w internecie wszelkie strony z mapami, pozwoleniami itd .... nic nie mogę znaleźć na ten temat.
Coś mi się wydaje że te mapy w internecie chyba nie są (lub kiepsko są) aktualizowane.
Jeśli ktoś się dowie, poproszę o info, oraz link ze strony tejże informacji.
Tak wiem. W Rosku ta stacja istnieje już kilka lat. Osobiście pamiętam jak ją stawiali. Jednakże ta pomiędzy Hamrzyskiem a Kruteczkiem jest bardzo zastanawiająca. Może uda mi się uzyskać jakieś informacje od znajomych mieszkających w tych dwóch wsiach.Flash999 pisze:Aktualna jest strona BTSearch.pl. Wykaz pozwoleń UKE aktualizowany jest co miesiąc, około 10. danego miesiąca. Może nowa lokalizacja zostanie dodana w następnym wykazie.FABIANO pisze: Jestem ciekaw, który z operatorów po tylu latach zgłaszania braku zasięgu wszystkich sieci - postanowił zająć się sprawą![]()
Sprawdzałem w internecie wszelkie strony z mapami, pozwoleniami itd .... nic nie mogę znaleźć na ten temat.
Coś mi się wydaje że te mapy w internecie chyba nie są (lub kiepsko są) aktualizowane.
Jeśli ktoś się dowie, poproszę o info, oraz link ze strony tejże informacji.
W tamtych okolicach pozwolenia ma T-Mobile i Plus na wspólnym maszcie w miejscowości Rosko.