Nie mam

Tzn. moja umowa jest orginalanie podpisana w 2008. Tyle ze wtedy ktos w Netii sie walnal I bylem na BSA z TP. Po roku, jak sie okazalo co jest grane, to zrobilem awanture (zaczelo sie od tego, ze chcialem doplacic za szybszy net) I udalo sie mnie zmigrowac na miedz netii. Potem, jak wszedl telefon Non Stop Swiat to uaktualnialem umowe (przedluzenie) ale na papierze nic mi nie odeslali - w Netia Online tez zreszta nic na ten temat nie ma - za to jest info o HBO Go (ktore swoja droga jest totalna kiszka w porownaniu z Netflixem. Jak ktos sie zastanawia nad HBO Go to odradzam - jakosc fimow na 20megowym laczy jest straszna a do tego na wiekszosci mopich urzadzen sa problem z plynnoscia).
Zadzwonie do nich w poniedzialek to sie dowiem - liczylem na to, ze sa jakies "stale" kary.
Jesli to pomoze to za net I telefon razem place 99 zl (wczesniej chyba 118)...
BTW: jest u mnie chyba tez VDSL (skantarek pokazuje , ze moge miec lacze do 80 mbps) - ile takie lacze (bez telefonu) kosztuje w Netii?
Nie potrafie tego na ich stronie znalezc

Czy jesli na stronie Netii opcja maks to 50mbps to faktycvznie tyle bede mial mimo, ze skantarek (jak pisalem) pokazuje 80....?