mikkel, mnie też dziwi, że ta opcja nie jest domyślnie zaznaczona. To świadczy, że jest to celowe zagranie Orange na wyłudzenie 200 złotych, podobnie przecież działa Pobieraczek, czy inne serwisy działające w podobny sposób jak on (np. workhome, tanie-zakupy, itp.).
Wystarczy poczytać trochę komentarzy nawet na telepolis i widać, że Polacy (ofc nie wszyscy, ale chyba większość) to wyjątkowi analfabeci, którzy nie potrafią choćby w najmniejszym stopniu czytać ze zrozumieniem. Przykładem może być chociażby
post Edmunda, w którym opisuje on swoją "historię" z Ideą i zmianą na Orange, oraz to, że
nie zmieniła mu się nazwa na wyświetlaczu, na co autor tematu odpowiada
Czyli nazwa mi się zmieni?

No ludzie...
Takich sytuacji jest znacznie więcej. Czasami wystarczy zobaczyć, z jak banalnymi sprawami mają problem ludzie, oraz, że podpisują najróżniejsze rzeczy, bez przeczytania (a tym bardziej zrozumienia) tego co podpisują. Tu problemem nie jest nawet brak wykształcenia, bo dla przykładu REGULAMINY usług/promocji piszą raczej osoby z wyższym wykształceniem, a piszą czasami takie głupoty, że to się w głowie normalnemu człowiekowi nie mieści...
Nie wiem czy to wszechobecne lenistwo, czy nowa moda: "kto jest większym debilem, ten jest bardziej cool"