• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #629348  autor: user_delete20
 25 kwie 2013, 18:20
Witam. Mam kilka pytań odnośnie tego telefonu:
1)Czy wyświetlacz jest naprawdę taki tragiczny w porównaniu z galaxy mini 2 ?
I gdzie są lepsze kolory?

2)Czy telefon mocno się tnie ? (zawiesza)

3)Jak jest z przeglądaniem internetu ? (w galaxy mini 2 było ok)

4)Jak jest z odtwarzaniem muzyki? (W GM2 było ok)

5)Czym różni się android 2.3 z GM2 i 4.0 z L5?

6)Czy jest szklany ekran czy plastikowy?

Jak widać nie jestem zbyt wymagającym użytkownikiem . Z góry dziękuje za odpowiedź :D :D
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 11:53 przez user_delete20, łącznie zmieniany 1 raz.
 #629381  autor: best
 25 kwie 2013, 20:17
Arek4544 pisze: 1)Czy wyświetlacz jest naprawdę taki tragiczny w porównaniu z galaxy mini 2 ?
I gdzie są lepsze kolory?
Na moje oko kolory są wszędzie podobne. L5 ma taką samą rozdzielczość na sporo większym ekranie i do tego praktycznie nie ma kątów widzenia. Rozdzielczość aż tak bardzo nie rzuca się w oczy.
2)Czy telefon mocno się tnie ? (zawiesza)
Jeżeli w ogóle nie grasz w gry, a przeglądanie internetu sprowadza się do stron w wersji mobilnej, to nie będzie się za bardzo wieszał, czy łapał dużych opóźnień.
3)Jak jest z przeglądaniem internetu ? (w galaxy mini 2 było ok)
Na standardowej przeglądarce nie jest najgorzej. Co prawda trzeba cały czas powiększać i nie można otworzyć więcej, niż 4 kart, ale da się przeglądać internet. Nie polecam instalacji flash playera.
4)Jak jest z odtwarzaniem muzyki? (W GM2 było ok)
Moim zdaniem nie wyróżnia się w żadnym kierunku, ale nie mam lepszych słuchawek, żeby dokładniej sprawdzić.
5)Czym różni się android 2.3 z GM2 i 4.0 z L5?
Coraz więcej aplikacji wymaga Androida w wersji 4.0+. Ale trzeba zauważyć, że mini 2 dostanie 4.1.
6)Czy jest szklany ekran czy plastikowy?
Miękki, uginający się plastik.

#629383  autor: user_delete20
 25 kwie 2013, 20:22
Dzięki za odpowiedź :D
W takim razie wstrzymam się narazie z kupnem, lepiej dołożyć i kupić coś lepszego :D

A można ocenić xperie tipo? :)

#629388  autor: best
 25 kwie 2013, 20:31
Tipo prawie niczym nie różni się od Mini 2.
W takim razie wstrzymam się narazie z kupnem, lepiej dołożyć i kupić coś lepszego :D
Zdecydowanie :P

#629394  autor: user_delete20
 25 kwie 2013, 20:59
Ok :D Dzięki za odpowiedź :)