Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Tam nic nie ma o sprawdzaniu konta USSD tylko o połączeniu z *620. Przy czym nawet nam masz napisane, że sprawdzanie jest bezpłatne.Sahim pisze:A mógłbyś spojrzeć na cennik bo nie ogarniam.kowcio pisze:Ale bzdeta. Kod to *127*1#, dwa razy sprawdzałem i mam nadal 5,00 PLN.
Na 2,5 doby przed zaprezentowaniem nju dorzuciłem swoje gdybania i sprawdziły się nawet aż zanadtoJeśli tak wszyscy gdybacie, to ja dorzucę i swoje gdybanie
Mi się wydaje, że skopiują trochę VM i dorzucą do tego no limit voice i fajnie by było sms do całego orange
Może i firma francuska, ale brand Orange powstał oryginalnie w UK - stąd angielski w nazwach, ponadto angielski jest bardziej znanym językiem niż francuski i to tez za tym przemawiabolek2004 pisze:Dziwne bo to firma francuska więc nazwy powinny być też francuskie, ale pewnie zatrudniają jakiś angoli i dlatego takie durne nazwy wymyślają.
150min 100sms i 100MB danych to chyba wiekszosc z was da rade uzyc w miesiacu a to wcale nie jest duzo a kosztuje juz 60zl wiec albo bardzo malo uzywac albo bardzo duzokowcio pisze:Ale w Virgin nie masz np. tak że płacisz tylko 2 zł za rozmowy dziennie. Jak się uwieszę na telefonie, mówiąc potocznie, to mogę całą kartę wygadać w jeden dzień. Więc jak ktoś dużo gada, to de facto chyba nju wychodzi taniej.
zapodaj swoje wyliczeniaartix pisze:W jakiejż to sieci wyliczyłeś?
VM ? doładowujesz za 30zł i dostajesz 50% bonusa razem masz 45zł z tego wydajesz 12zł na smsy(100sztuk),5zł (100mb)net i reszta na minuty wychodzi o.147min do wszystkich sieci,a w gratisie roczna ważność konta...Do 30zł na kartę zamiast abonamentu VM rządzi bez pakieciarstwa,kombinowania i pilnowania terminów(poza netem oczywiście)i...osobiście czekam na zmiany w play fresh jak play nic sensownego nie zrobi do lipca ewentualnie sierpnia to numer z playa do VM przenoszę.nie tylko swój...artix napisał/a:
solidburn napisał/a:
150min 100sms i 100MB danych to chyba wiekszosc z was da rade uzyc w miesiacu a to wcale nie jest duzo a kosztuje juz 60zl wiec albo bardzo malo uzywac albo bardzo duzo
W jakiejż to sieci wyliczyłeś?