Aha. A to ma byc oferta na abonament? Ktoś chyba źle temat założył, jak będzie tak jak napisałem, to temat przeniosę.
Na Facebooku czytałem wypowiedzi profilu TELEPOLIS.PL, że ma być faktycznie 29 zł do wszystkich sieci. Tylko zastanawiające jest zdanie w jednej z zapowiedzi, że ma byc to oferta maksymalnie prosta, pozbawiona dodatkowych usług. Czy jako dodatkowe usługi rozumie się SMSy i Internet?

Jak dadzą za 29 zł tylko nielimitowane połączenia i nie będzie pakietów internetowych ani żadnych SMSów, to chyba niewiele osób rzuci się na tę ofertę. Będą to osoby, które albo tylko dzwonią i nie mają smartfonów, albo osoby które wezmą to jako dodatek do gadania. Ja się w każdym bądź razie na to na pewno nie rzucę. Też mnie ciekawi kwestia, jak długo będzie ta oferta dostępna. Bo jeśli długo, to chyba samo Orange sobie uszczupli dochody (i przy okazji innych), bo wtedy to dopiero zrobi się rewolucja. Teraz takie nielimitowane oferty bez Internetu to prawie 3x więcej kosztują - a ponoć to i tak mocno uderzyło we wszystkich operatorów.