witam mam kilka zapytan, bo sie juz gubie:)
wiec:
1. mam popa i chce przejsc na abo, choc moze cudownie nie jest ale zalezy mi na mintuach do orange i moze kiedys na darmowym numerze, wiec orange zostaje:) do tego zalezy mi na moim numerze,
2. oferta bez telefona
3. moge zatem skorzystac z oferty 50% wiecej, ale ona obowiazuje tylko przy 24 miechach? czy przy 12 tez bo kiedys widzialem tez 12 ale teraz na stronie nie widze tego:(
4. wiec jak zamowie sobie 25 na wszystko i oleje na orange i stacjonarne to mam dodatkowo 12,5 zl na orange, tak to jest nie?:)
5. teraz promocja 100% wiecej, przez 6 miechow, wiec przez 6 miechow mam 25 zloty na orange:
wiec mam juz 25 zl na wszystko + 37.5 zl na orange i stacjonarne.
6. teraz moge sobie ulozyc e-plan czy nie bardzo? bo tam chyba nie ma przenosin z karty i musze dostac nowy numer:(, czy moze nie? jezeli moge ulozyc e-plan to tu moge jakies bonusy za to dostac? bo na stronie:
http://www.orange.pl/portal/map/map/shop jest niby mowa o jakis bonusach ale nie wiem czy to sa jednorazowe czy nie ?
i tu jeszcze pytanie do e-sklepu- tam jest napisane np: do 250 min darmowych miesiecznie, to jakas sciema, bo nie widze nic pozniej konkretnego co mialoby sie odnosic do tego.
innymi slowy chce wydac 25 zloty miesiecznie na wszystkich a bonusy wygadywac do orange, wiec jak moge wyciagnac z nich wszystko na raz?:),
przepraszam ze malo klarowne wyjasnienia jezeli takowe tu są:)
p.s. no i moge dostac jeszcez jednorazowy bonus za przejscie na abo, czyli w moim przypadku 50zl
Najbardziej zalezy mi na tym czy e-plan moge ulozyc juz ze swoim numerem i ile moge z tego e-planu wycisnac korzysci.
pozdrawiam i dziekuje z gory za odpowiedz
jl