• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #625069  autor: maleczki
 05 kwie 2013, 17:33
Jak w temacie interesuje mnie oferta bez telefonu z netem minimum 500 MB
Umowa na 12 mscy.
Struktura połączeń
50% na jeden numer - drugiej połówki
po 25% sieci stacjonarne i komórkowe różne.
W zeszłym miesiącu 315 minut wychodzących, interesują mnie za free do drugiej połówki przez cały okres trwania umowy.
Mogę przenieść drugą połowę do tej samej sieci, u niej ten sam abo bez pakietu netowego.
PLAY odpada

#625151  autor: kszystof
 06 kwie 2013, 07:51
Ale tutaj Play ma najlepsza oferte w umowach bez telefonu. Za to wszystko zaplacisz w Play 39 zł jak przeniesiesz do nich numer z innej sieci, działa tez to z numerem prepaida innej sieci ale tylko przez e-shopa.
W play od razu w najtanszych abonamentach jest no limit po sieci czyli bys mogl do dziewczyny za free dzwonic.

W t-mobile umowy są na 18 miesiecy. Co w umowach bez telefonu nieoplacalne jest.
W plusie czy w orange za no limit po sieci trzeba placic miesiecznie dodatkowo, dochodzi do tego ze te sieci nie oferuja w standardzie po 500 mega, dostaniesz 100 mega albo 200.

Najtaniej by Ci wyszło w Play. Oferty operatorow sa na stronach internetowych mozesz zobaczyc. Jako nowy klient czy za przeniesienie numeru nie ma co liczyc na jakies fajne bonusy czy roznice w cenach telefonu. Bardziej nalezy zwrocic na ukryte koszty - czy jest lejek, czy są wymienialne minuty na smsy czy przez caly okres umowy obowiazuje itp..

#625790  autor: dreapheus
 08 kwie 2013, 20:09
Horacy tylko 315 min poza siec *0,29=~ 90 zł co miesiąc.
Przy tylu minutach tylko abonament.

kszystof, w orange bez telefonu nie dopłacasz za no limit w sieci.

orange abonament: rozmowy bez limitu za 44,33
350 min poza siecia
za darmo w sieci
pakiet netowy 300mb +10 zl

http://www.orange.pl/kid,4002009278,id, ... ticle.html
 #625795  autor: Kamil_K
 08 kwie 2013, 20:24
maleczki pisze:Jak w temacie interesuje mnie oferta bez telefonu z netem minimum 500 MB
Umowa na 12 mscy.
Struktura połączeń
50% na jeden numer - drugiej połówki
po 25% sieci stacjonarne i komórkowe różne.
W zeszłym miesiącu 315 minut wychodzących, interesują mnie za free do drugiej połówki przez cały okres trwania umowy.
Mogę przenieść drugą połowę do tej samej sieci, u niej ten sam abo bez pakietu netowego.
PLAY odpada
Plus

OMG 29,90 zł tylko SIM
Umowa na 18 m-cy
Darmowe numery w Plusie (5) - 5 zł (możesz włączyć, gdy skończą się
Darmowe rozmowy do Plusa - 3 m-ce)
158 min za zeszły miesiąc wychodzi Ci na pozostałe numery - tu masz 240 min
Pakiet netu - 200 MB (2 m-ce za darmo, potem 7 zł)

Razem - 29,90 zł (2 m-ce), 36,90 zł (1 m-c), 41,90 zł (do końca umowy).

Bida :]