• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
 #625190  autor: Ganfrod
 06 kwie 2013, 12:10
Panie i Panowie jest problem.
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Windows phonowego low endu (to naprawde jest już low end?) HTC 8S, i jestem umiarkowanie zadowolony, podoba mi się jego odmienność i takie wrażenie, ekskluzywności jakie sprawia sam system. Ale ja tu nie o precjozach i plusach a o problemie a mianowicie. Sprawdzając możliwości mojego nowego smartphona dotarłem do opcji przesyłania przez bluetooth, postąpiłem jak przykazał internet i włączyłem BT, sparowałem go z androidową koleżanką, potem owa koleżanka wysłała na HTC zdjęcie, w odpowiedzi ja również to uczyniłem i chcieliśmy przejść do muzyki. I tu pojawił się problem bo... rozsuwając menu więcej ukryte pod symbolem ... nie mam opcji udostępnij, a tylko i wyłącznie dodaj jako listę odtwarzania. Wie ktoś jak można przesłać muzykę przez BT w Windowsie 8 dla telefonów?

#625255  autor: user_delete34
 06 kwie 2013, 14:15
Ganfrod pisze:Windows phonowego low endu
Od kiedy? To, że ludzie (Zakon Androida :lol: ) boją się WP jakby gryzło nie znaczy, że trzeba się tego systemu obawiać i przestrzegać przed nim, jak to ma miejsce przy kwalifikacji 8Sa jako low end. To spokojnie średnia półka. Ma dużo funkcji i działa dobrze.
Włącz BT i sparuj urządzenia, wejdź w Muzyka+Wideo, przejdź do listy utwory, znajdź utwór, przytrzymaj na nim palec, wybierz Udostępnij, Bluetooth... gotowe.
Jeszcze żeby to serwisy były - mnóstwo serwisów to komisy, gdzie do serwisowania biorą telefon do kogoś innego.
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2013, 18:56 przez user_delete34, łącznie zmieniany 1 raz.

#625301  autor: Ganfrod
 06 kwie 2013, 17:25
Dlatego spytałem czy według was to low end? A powtarzam tylko zdanie niektórych serwisów o komórkach. A co do twojej rady. Fakt trzeba bylo przytrzymac