Jak chcesz IP5 to nie lepiej przejść do Orange? W abo za 159,90 masz IP5 za 579 zł i przy przenoszeniu umowy przez telesales dostajesz pół roku abonamentu za free czyli po uwzględnieniu tego realny abo wychodzi niecałe 120 zł miesięcznie. O ile przy niższych taryfach i innych telefonach można się zastanawiać nad przedłużeniem umowy z T to w przypadku Iphone'a i abonamentu >=120 zł wydaje mi się, że jest to kolokwialnie mówiąc głupie.Zosiek pisze:Z dzisiejszej rozmowy z SUK dla umowy na 24 m-ce:
Rodzina 210 za 169,90 zł; iPhone 5 16gb za 629 zł
Rodzina 170 za 130,00 zł; iPhone 5 16gb za 1029 zł
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
nefelin, nie chcę Cię pozbawiać złudzeń, ale premiera BlackBerry 10 była w styczniu, a ceny BB 9900 nawet nie drgnęły o grosz. Ale to tylko BB, więc może w przypadku Szajsunga będzie inaczej
Pzdr

Pzdr
ceny S II tez sa nadal wysokie jak na 3letni telefon wiec chyba racja ale miesiac moge poczekac 

Eriszkigal pisze:nefelin, nie chcę Cię pozbawiać złudzeń, ale premiera BlackBerry 10 była w styczniu, a ceny BB 9900 nawet nie drgnęły o grosz. Ale to tylko BB, więc może w przypadku Szajsunga będzie inaczej![]()
Pzdr
Orientuje się ktoś czy to jest nadal aktualne? Czy może są jakieś większe profity?k_luke pisze: 1) R40 (250 min + 500MB) za 39,90 + 100 zniżki na telefon - tutaj początkowo proponowała 44,90 ale po zapytaniu o możliwość większej obniżki na abonament dała właściwą:)
Przewiduje się jakieś zmiany? Plus zmienia.. Play zmienia... może i T-mobie coś urozmaici?
Czy to jest pewne info? Dostałem maila, że czekają na dostawę...st.konsultant pisze:k_luke pisze:Czy ktoś się orientuje czy mają na stanie telefony Nokia C5-00 5MP? Przedłużałem 2 numery. Jeden na firmę z Xperią T przyszedł, drugi prywatnie z Nokią niestety nie...
Nie ma tych telefonów i nie będzie już kolejnych zamówień. Były do wyczerpania zapasów.
Pewnie nie. Byłem dzisiaj w oddziale zapytać się co z tymi telefonami. Pani powiedziała, że nie było, nie ma i nie będzie telefonów. Ciekawe, że wczoraj były dostępne na stronie, ale tylko w opcji Wyprzedaży. Sam już nie wiem, czy nadal czekać (pogłoski o dostawie w połowie miesiąca, ale wiadomo jak było z wcześniejszymi terminami dostaw), czy wybrać coś innego :/
Żałośnie wprowadzają klientów w błąd. 3 dni temu powiedziano mi, że wczoraj (w czwartek) jest zaplanowana dostawa czarnych LG L9, a w następnym tygodniu białe. Dzwonię przed chwilą, czy wysłali już telefon, czy nie. Okazuje się, że tym razem gość nic nie wiedział o żadnej dostawie i prawdopodobnie będą na początku przyszłego tygodnia. Niezły tam burdel mają, taki problem określić się kiedy będzie telefon a kiedy nie? W końcu to leży w ich interesie, aby wysłać telefon i umowę to w ch... lecą.
Pewnie bez lekkiego postraszenia odwołaniem przedłużenia się nie obejdzie:)
5XX XXX XXX: Plus
Orange
Play
T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile
Nju mobile
Play

6XX XXX XXX: T-mobile

Wydaje mi się , że nie wyczarują tego modelu jak nie mają , choć muszę przyznać , że kiedyś jakiegoś modelu już miało nie być w dostawach , więc kolega chciał zrezygnować z przedłożenia i zaraz jakimś cudem się znalazł. Nic to, zaczekam do następnego wtorku i zrezygnuję , przyznam , że i tak, żona chciała przejść do innej sieci, ze względu na dużą ilość znajomych i rodziny, w konkurencyjnej sieci . Byc może decyzja odżyje , zobaczymy.
zygikuleczka dzięki za odpowiedź.
Co do burdelu, to mało powiedziane! W trakcie cesji "wcięło jeden numer telefonu" - od miesiąca jest nieaktywny, a ciągłe kontakty z BOA skutkują "niczym". Na domiar złego nie wiadomo kiedy numer zostanie przywrócony
. To taka zwiła sprawa, że w T-mobile miesiąc, to za mało na zajęcie stanowiska w temacie.
O ofertach można powiedzieć tyle: są tak zawiłe (aby klient się przypadkiem nie połapał), że ich pracownicy się gubią w temacie. Niby dwie oferty multimedialna i minutowa ale mnie przedstawiano łącznie 3 ich odmiany ( razem 6 ) - bądź człowieku mądry i pisz wiersze.
Zdam relacje jak przebiegną negocjacje ale wpierw niech T-mobile się wysili i odzyska mi numer.
Ciekawe jaką rekompensatę zaproponują za całą akcję.
Co do burdelu, to mało powiedziane! W trakcie cesji "wcięło jeden numer telefonu" - od miesiąca jest nieaktywny, a ciągłe kontakty z BOA skutkują "niczym". Na domiar złego nie wiadomo kiedy numer zostanie przywrócony

O ofertach można powiedzieć tyle: są tak zawiłe (aby klient się przypadkiem nie połapał), że ich pracownicy się gubią w temacie. Niby dwie oferty multimedialna i minutowa ale mnie przedstawiano łącznie 3 ich odmiany ( razem 6 ) - bądź człowieku mądry i pisz wiersze.
Zdam relacje jak przebiegną negocjacje ale wpierw niech T-mobile się wysili i odzyska mi numer.
Ciekawe jaką rekompensatę zaproponują za całą akcję.
wczoraj - po rozmowie z przedstawicielem - dostałem taka ofertę:
Warianty bez wymiany aparatu:
Taryfa Rodzina 40 w abonamencie za 29,90 zł z VAT. W ramach tego rozwiązania 350 minut do wszystkich sieci, umowa jest na 18 miesięcy. Nielimitowane połączenia do sieci T-mobile za 4,99 zł.
Taryfa Rodzina 60 w abonamencie za 49,90 zł z VAT. Otrzymuje Pan 700 minut do wszystkich, umowa na 18 miesięcy. Nielimitowane połączenia do sieci T-mobile za 1,99 zł z VAT.
Warianty z wymianą aparatu:
Taryfa Rodzina 40 w abonamencie za 44,90 zł z VAT. Otrzymuje Pan 250 minut do wszystkich oraz pakiet danych- 500 MB za 0 zł ( za transmisje danych powyżej 500 MB do 2 GB naliczona zostanie opłata 10 zł, po wykorzystaniu 2 GB nie ponosi Pan żadnych opłat, jedynie prędkość internetu zwalnia). Umowa jest na 24 miesiące, może Pan wymienić swój aparat na nowy. Nielimitowane połączenia do T-mobile są w cenie 4,99 zł z VAT.
Taryfa Rodzina 60 w abonamencie za 59,90 zł z VAT. Otrzymuje Pan 500 minut do wszystkich oraz pakiet danych- 1 GB. Umowa na 24 miesiące i może Pan wymienić swój aparat na nowy. Nielimitowane połączenia do sieci T-mobile za 4,99 zł z VAT.
Jeżeli zdecyduje się Pan przedłużyć umowę z aparatem, konsultantka zaproponowała obniżenie ceny jego o 100 zł.
Czy da się coś więcej uzyskać z R40?
Warianty bez wymiany aparatu:
Taryfa Rodzina 40 w abonamencie za 29,90 zł z VAT. W ramach tego rozwiązania 350 minut do wszystkich sieci, umowa jest na 18 miesięcy. Nielimitowane połączenia do sieci T-mobile za 4,99 zł.
Taryfa Rodzina 60 w abonamencie za 49,90 zł z VAT. Otrzymuje Pan 700 minut do wszystkich, umowa na 18 miesięcy. Nielimitowane połączenia do sieci T-mobile za 1,99 zł z VAT.
Warianty z wymianą aparatu:
Taryfa Rodzina 40 w abonamencie za 44,90 zł z VAT. Otrzymuje Pan 250 minut do wszystkich oraz pakiet danych- 500 MB za 0 zł ( za transmisje danych powyżej 500 MB do 2 GB naliczona zostanie opłata 10 zł, po wykorzystaniu 2 GB nie ponosi Pan żadnych opłat, jedynie prędkość internetu zwalnia). Umowa jest na 24 miesiące, może Pan wymienić swój aparat na nowy. Nielimitowane połączenia do T-mobile są w cenie 4,99 zł z VAT.
Taryfa Rodzina 60 w abonamencie za 59,90 zł z VAT. Otrzymuje Pan 500 minut do wszystkich oraz pakiet danych- 1 GB. Umowa na 24 miesiące i może Pan wymienić swój aparat na nowy. Nielimitowane połączenia do sieci T-mobile za 4,99 zł z VAT.
Jeżeli zdecyduje się Pan przedłużyć umowę z aparatem, konsultantka zaproponowała obniżenie ceny jego o 100 zł.
Czy da się coś więcej uzyskać z R40?
Tak jak wspomnieli poprzednicy, powiedzialem czego oczekuje, Pani z SUK skwitowała tylko: "widzę że bardzo dobrze się Pan orientuje w warunkach SUK
" R80 za 64,90 750min, 2GB internet i LG L9 za 1pln.
Odnosnie dostepnosci telefonow Pani mowila ze powinny byc wczoraj, jednak nie wie czemu nie dotarły. Przewidywane są w poniedziałek.

Odnosnie dostepnosci telefonow Pani mowila ze powinny byc wczoraj, jednak nie wie czemu nie dotarły. Przewidywane są w poniedziałek.
Możecie mi odpowiedzieć, czy nadal jest jakaś zniżka na abonament ze względu na e-fakturę.
I drugie pytanie, czy ktoś z was brał telefon na przedłużenie z drugiej tabelki, przykładowo abonament z R40 a telefon z R60?
PS. Czy SUK oferuje dwie taryfy? Jedna to negocjacyjna a druga standardowa, ale każda z nich uwzględnia jakieś zniżki/bonusy?
I drugie pytanie, czy ktoś z was brał telefon na przedłużenie z drugiej tabelki, przykładowo abonament z R40 a telefon z R60?
PS. Czy SUK oferuje dwie taryfy? Jedna to negocjacyjna a druga standardowa, ale każda z nich uwzględnia jakieś zniżki/bonusy?
Powiedziano mi wczoraj, że 3 kwietnia moje L9 zostało zamówione i lada dzień dostanę smsa że kurier jest w drodze, jeśli to nie jest prawda...iLuminary pisze:Żałośnie wprowadzają klientów w błąd. 3 dni temu powiedziano mi, że wczoraj (w czwartek) jest zaplanowana dostawa czarnych LG L9, a w następnym tygodniu białe. Dzwonię przed chwilą, czy wysłali już telefon, czy nie. Okazuje się, że tym razem gość nic nie wiedział o żadnej dostawie i prawdopodobnie będą na początku przyszłego tygodnia. Niezły tam burdel mają, taki problem określić się kiedy będzie telefon a kiedy nie? W końcu to leży w ich interesie, aby wysłać telefon i umowę to w ch... lecą.