co do tego erroru z dzwonieniem i mp3 to u mnie nie ma czegos takiego. po prostu po rozmowie wraca norm do odtwarzania, ale chyba licznik leci dalej i ten kawalek muzyki przypadajacy na rozmowe "przepada" (+ze 2 sek miedzy koncem grania, a poczatkiem dzwonienia i analogicznie na koncu)
moj "konfig": soft 3.70, karta 32 mb nokii, pliki akurat mam mp4 a nie mp3 ze wzgledu na wielkosc karty
zrobilem je nero wave editorem (nie znalazlem jeszcze innego softu ktory przekonwertowal wsadowo mp3->mp4 tak zeby to pozniej smigalo bez zaklocen w fonie)
ale mam cos takiego ze nieraz jedna mp4 przeleci do konca, a nieraz jakis fragment i przeskakuje do nastepnej, bywa to wkurzajace bo zdarza sie czasem dla kilku mp4 pod rzad, ale ogolnie nie dzieje sie za czesto wiec nie przeszkadza mi
w 3.50 tez tak bylo, ale parametry mp4 byly takie same czyli:
bitrate: zmienny najnizszy (na komorce i hds-3 nie slychac praktycznie roznicy)
jakosc: wysoka (srednia to zysk rzedu bajtow lub wcale wiec dalem wysoka

)
tryb: LC (HE sie nie odtwarzaja)
reszta opcji odznaczona
co do czasu, to ja dalem w piatek, gdzies niecala godzine przed zamknieciem, babka powiedziala ze bedzie gotowy w sobote albo w pon, no zadzwonili ze byl gotowy w pon kolo 16 (punkt to salon i serwis nokii w jednym)
z tym ze ja zglosilem usterke z dzwonkami tak jak napisalem pare postow wyzej, wiec ni tylko mi soft wgrali