• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 36 z 692
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 692

#624478  autor: pulcher_puer
 03 kwie 2013, 14:18
Witam ponownie.

Poszedłem za radą udzieloną na forum i zadzwoniłem na *500. Krótka rozmowa i warunki takie jakie chciałem:

-800 min. do wszystkich.
- no limit sms i minut w sieci
-pakiet no limit sms do wszystkich

całość w kwocie 34zł

Ma przyjść aneks do umowy, który nie wymaga podpisu. Trochę dziwna forma przedłużenia umowy, ale zobaczymy co będzie jak przyjdzie. Zdam relację jak przyjdzie ten aneks. Póki co dla potomnych potwierdzam możliwości uzyskania rabatu 5zł i dodatkowego pakietu na cały okres umowy - przynajmniej na poziomie rozmowy z konsultantem.

#624482  autor: zygikuleczka
 03 kwie 2013, 14:42
pulcher_puer pisze:Ma przyjść aneks do umowy, który nie wymaga podpisu.
czytali Ci go w czasie rozmowy? Chyba dotychczas obowiązywał aneks wymagający podpisu...

5XX XXX XXX: Plus :arrow: Orange :arrow: Play :arrow: T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile :arrow: Nju mobile :arrow: Play

#624485  autor: Fnx01
 03 kwie 2013, 14:48
zygikuleczka pisze:
pulcher_puer pisze:Ma przyjść aneks do umowy, który nie wymaga podpisu.
czytali Ci go w czasie rozmowy? Chyba dotychczas obowiązywał aneks wymagający podpisu...
Chyba chodzi o te 'nowe' aneksy, które po zmianie przepisów nie wymagają już podpisu.

#624505  autor: pulcher_puer
 03 kwie 2013, 15:52
Nie, nie czytali go właśnie. Powtórzyłem tylko te warunki własnie, a konsultant potwierdził. Nic, mam nadzieję, że mnie nie zrobili w c...ja. Osobiście uważam, że lepsze były te aneksy wymagające podpisu.

#624535  autor: tupta
 03 kwie 2013, 16:59
Przedłużyłem również niedawno umowę bez telefonu i wszystko jest w porządku. Dzisiaj tylko przyszło listownie, że dziękują za przedłużenie ble ble no i regulamin. Żadnych podpisów nie było.

#624557  autor: jgrtc
 03 kwie 2013, 18:32
Dzwoniłem właśnie do Play, w sprawie mojego przedłużenia (temat już opisywałem na forum), w odpowiedzi na ofertę którą otrzymałem na play 24 tj:
Formuła M oferujemy nawet 400 minut do wszystkich sieci krajowych, za jedyne 44zł. Umowa, którą polecamy trwałaby 24 miesiące.
Dodatkowo:
-nielimitowane minuty, SMS-y i MMS-y do Play,
-nielimitowane połączenia na numery stacjonarne lub nielimitowane SMS-y/ MMS-y do wszystkich
Czyli standard. Dzwonię powołuję się na forum. Mówię że interesuje mnie oferta (Formuła M) ale z internetem 1,5 Gb. Konsultant odpowiada że oferta kosztuje 74 zł. Ale że może mi zaoferować ją w super cenie 69zł a jeżeli zdecyduję się na efakturę to 64 zł ale to już max i więcej się nie da.

Mówię że na forum użydkowicy twierdzą że dostają to za 59 zł i taką ofertą jestem zainteresowany. Konsultant twierdzi że nie możliwe jest żeby kto kolwiek dostał tą ofertę za 59 zł i że 64 zł to max co mogę dostać. Proszę o rozmowę z wyższym poziomem/jego zwierzchnikiem. Odpowiada że wyższego poziomu nie ma i nic więcej nie jestem w stanie ugrać.

Przywołuję jak mantrę argument że w takim razie rezygnuję za
nielimitowane połączenia na numery stacjonarne lub nielimitowane SMS-y/ MMS-y do wszystkich
i pytam czy może wtedy "coś opuści". Pan Bartek twiedzi że nie ma takiej możliwości.

Grzecznie dziękuję i rozłączam się.

Ps. Czy komukolwiek z was udało się wynegocjować (w ciągu ost miesiąca) Formułę M z telefonem i 1,5 GB neta za 59 zł? Jeżeli tak to byłbym wdzięczny za możliwość zastosowania takiej osoby jako podkładkę i powołania się na konkretną osobę nr telefonu.

pozdrawiam

#624559  autor: zygikuleczka
 03 kwie 2013, 18:38
jgrtc, to z telefonem ma być? czy bez?

#624561  autor: jgrtc
 03 kwie 2013, 18:41
Z TELEFONEM.

przeoczyłem ;)

Sugeruje się dokładnie przypadkiem kolegi Tompson (21 strona tego tematu)
Na gorąco po rozmowie z konsultantem przy kolejnym przedłużeniu:

Formuła M

400 min do wszystkich
no limit play rozmowy/sms/mms
1.5 Gb
LG Swift L9 za 319 zł (cena ze strony)
standardowa kwota 69 zł - ugrałem 59

przy czym:

miałem opcje: nieograniczone na stacjonarne lub sms do wszystkich sieci i abo 64 zł, po negocjacjach rezygnacja z któregoś z tych pakietów dała kolejne 5 zł zniżki (3 min czekania konsultant pytał kierownika)

Mnie interesuje dokładnie taka sama oferta dokładnie z tym samym telefonem.

#624683  autor: lukas9990
 04 kwie 2013, 01:14
pakierhakierxd pisze:Teraz można przedłużyć 4 mce przed bez telefonu i 2 mce przed z telefonem więc wyślij to w takim terminie :D
Nie do końca.

Nie wiem czy, a jeśli tak, to kiedy się coś zmieniło, ale pomęczyłem Play zgłoszeniami na P24 odnośnie chęci przedłużenia umowy i dzisiaj do mnie dzwonili z możliwością przedłużenia z telefonem, a umowa kończy mi się równo za 5 miesięcy, 4 września.

#624695  autor: impreza
 04 kwie 2013, 08:03
Kolego jgrtc,
przedłużałem około 2 tygodni temu i po kilku telefonach do GU, rozmowach itp udało mi się dostać tą ofertę za 64 zł, nic więcej nie udało się utargować.

#624700  autor: tomulus
 04 kwie 2013, 08:34
zygikuleczka pisze:z tego co widze on ma miec ten pakiet z 800 minutami...
Zygi racja :), źle spojrzałem na posty , czytając maleczki.

Co do aneksów to w tej chwili ta forma przedłużenia umowy nie wymaga podpisu dotyczy to umowy bez telefonu. Dzwonią zgadzasz się i jest przedłużona (wg. bieżących przepisów)

#624748  autor: kamilosck
 04 kwie 2013, 13:04
Witam
Jestem Doradcą biznesowym, ale mam możliwość sprzedaży również ofert indywidualnych.
Działam w województwie mazowieckim oraz świętokrzyskim.
W razie pytań zapraszam na PW.
Pozdrawiam
Kamil

#624763  autor: dymek
 04 kwie 2013, 13:44
Jaka jest aktualna oferta GU dla klientów przedłużających ofertę internetu mobilnego?
Ma ktoś jakieś informację. Z góry dziękuje.

Formularz i procedura wypowiadania umowy byłyby też przydatne.

#624769  autor: zygikuleczka
 04 kwie 2013, 14:06
dymek pisze:Formularz i procedura wypowiadania umowy byłyby też przydatne.
Napisać za Ciebie czy tylko Ci podać co powinieneś napisać? :mrgreen:

#624781  autor: piootrekx
 04 kwie 2013, 14:42
nowy replay online ekstra dla składających rezygnację z umowy:
- Nowy play online 2GB, pakiet danych 2GB, limit prędkości 1Mbit/s, 9,90zł
- Nowy play online 4GB, pakiet danych 4GB+ 1GB, limit prędkości 2Mbit/s, 25,90zł
- Nowy play online 10GB, pakiet danych 10GB+ 2GB, limit prędkości 2Mbit/s, 35,73zł
- Nowy play online 15GB, pakiet danych 15GB+ 3GB, limit prędkości 4Mbit/s, 45,62zł
- Nowy play online 20GB, pakiet danych 20GB+ 4GB, limit prędkości 6Mbit/s, 65,46zł
Taką ofertę otrzymałem przy złożeniu wypowiedzenia umowy. Zobowiąznanie na 12 miesięcy

#624784  autor: siepla
 04 kwie 2013, 14:55
A zna ktoś oferty GU REplay online na firm?

#624796  autor: jgrtc
 04 kwie 2013, 15:56
impreza pisze:Kolego jgrtc,
przedłużałem około 2 tygodni temu i po kilku telefonach do GU, rozmowach itp udało mi się dostać tą ofertę za 64 zł, nic więcej nie udało się utargować.
Szkoda. W takim razie nie pozostaje nic innego jak wziąść FORMUŁE M z dużym pakietem i telefonem za 64 zł. Powiedzcie mi tylko co mam zrobić jak umowa kończy mi się 6 kwietnia. Mam czas na zamówienie oferty do 6 kwietnia czy do 6 kwietnia musze podpisać aneks tj. odebrać przesyłkę od kuriera (oferta z telefonem).

Upsss za 69zł .... dziś znowu dzwonił konsultant. Znowu nowy. Oczywiście o tym co proponowali poprzednicy nie wie nic i zaproponował standardową ofertę z play 24.

Wg mnie przepływ informacji w play jest wg mnie tragiczny, jeden proponuje jedno, zgłoszenia zapisują 10 mi, za chwilę dzwoni drugi i znowu zaczyna się tłumaczenie od nowa bo oczywiście konsultant nic nie wie.

#624893  autor: Luks
 04 kwie 2013, 21:04
@piootrekx kiedy dostałeś taką ofertę? Ja pod koniec lutego dostałem propozycję 29,9 zł za 12 GB(bez modemu). Jak powiedziałem, że nie jestem pewien czy ten net będzie mi potrzebny babka od razu wyskoczyła z ofertą za 26,5 zł za 12 GB + jakiś modem za 1 zł(12 miesięcy). Może źle, że odmówiłem, ale dopiero w maju mogę zdecydować :roll:

#624930  autor: piootrekx
 04 kwie 2013, 23:13
Tydzień temu przy składaniu wymówienia w salonie. Konsultantka jednocześnie poinformowała mnie, że nie mogę od razu przedłużyć umowy na przedstawionych warunkach, tylko muszę poczekać aż dostanę pismo od playa lub telefon z GU. Jeśli chciałbym od razu to musiałbym zdecydować się także na minimum Formułę S za 9zł. Oferta była bez modemu.

#624941  autor: kacperfx
 05 kwie 2013, 08:05
Witam,

czy jest szansa dostać zniżkę 20zł netto na abonamencie Formuła 4.0 S dla firm? Oczywiście po złożeniu wypowiedzenia.
  • Strona 36 z 692
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 692
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36