Minął równy tydzień jak był u mnie kurier z aneksem a na IBOA cały czas wyświetla status, że przesyłka przekazana kurierowi. Do tego cały czas podaje, że mam do zapłaty 199zl (tyle płaciłem za telefon). Nie wiem czy to tylko mają burdel czy kasa do nich nie dotarła od kuriera.
Jeszcze od piątku zaczęły do mnie przychodzić sms pogodowe a od wczoraj jakiś kalendarz. Ani jednego ani drugiego nigdzie nie włączałem. Na IBOA w aktywnych usługach nic takiego nie ma.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Micho, witaj w tmobile
. Info o przekazaniu paczki i zaległej opłacie za tel zniknie samo za jakiś czas. Nie przejmuj się tym w ogóle. A te badziewia same się aktywują przy aneksie. Trzeba im zgłosić odłączenie.

5XX XXX XXX: Plus
Orange
Play
T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile
Nju mobile
Play

Ale w takim przypadku powinien przyjść sms o możliwości odesłania sms zwrotnego rezygnującego. A to są płatne śmieci? I gdzie ewentualnie zgłaszać by to wyłączyli?zygikuleczka pisze:A te badziewia same się aktywują przy aneksie. Trzeba im zgłosić odłączenie.
Przyjdzie informacja po ok. tygodniu, ze dziś ostatni darmowy sms i będzie podane jak zrezygnować. Zgłosić można w boa lub mailem.
Orange
Play
T-mobile
Nju mobile
Play

Panowie i Panie, ode mnie tylko jedno krótkie pytanko, mianowicie:
Przedłużając przez SUK umowę (obecnie R60) obowiązuje cennik z multimedialnych, czy załącznik wymiany na taryfach rodzinnych (przy poprzednim przedłużeniu z tego co pamiętam były to ceny z oferty multimedialnej)?
Pytam, gdyż interesuje mnie R80 (64,60) i nie wiem z którego mam brać ceny.
Pozdrawiam
Przedłużając przez SUK umowę (obecnie R60) obowiązuje cennik z multimedialnych, czy załącznik wymiany na taryfach rodzinnych (przy poprzednim przedłużeniu z tego co pamiętam były to ceny z oferty multimedialnej)?
Pytam, gdyż interesuje mnie R80 (64,60) i nie wiem z którego mam brać ceny.
Pozdrawiam
k_luke pisze:Czy ktoś się orientuje czy mają na stanie telefony Nokia C5-00 5MP? Przedłużałem 2 numery. Jeden na firmę z Xperią T przyszedł, drugi prywatnie z Nokią niestety nie...
Nie ma tych telefonów i nie będzie już kolejnych zamówień. Były do wyczerpania zapasów.
Proponuję zgłosić w BOA, żeby ci to wyłączyli i że rezygnujesz z kolejnych takich śmieci. Po podpisaniu aneksu jeszcze kilka ciekawostekMicho pisze: Ale w takim przypadku powinien przyjść sms o możliwości odesłania sms zwrotnego rezygnującego. A to są płatne śmieci? I gdzie ewentualnie zgłaszać by to wyłączyli?

Zgadza się, obecną taryfę (only sim) mam na warunkach dla osób indywidualnych i muszę popatrzeć co mi wyjdzie korzystniej i gdzie ewentualnie gdybym chciał przedłużyć bez telefonu.thonka pisze:tomulus, pamiętaj, że firmy mogą wybierać też w abonamentach dla klientów indywidualnych
dzięki za pomoc
Spotkał się ktoś może z podobną ofertą??Witam po półtorarocznej przerwie!
Na stronie głównej nie znalazłem dokładnej informacji a dodatkowo ostatnie kilka stron też za dużo nie mówią.
Interesuje mnie opcja z samymi minutami bez internetu i zbędnych bajerów - Jaką kwotę abo (zniżkę) idzie dostać w najniższym z wariantów? Oraz co wchodzi w jego skład?
Pytanie na które nie znalazłem odpowiedzi w temacie:
Co z taryfami firmowymi, je też można negocjować?
Czy firma korzystająca z taryf indywidualnych też może negocjować (tak się składa, że indywidualny no limit jest korzystniejszy)?
Kolejna kwestia:
Przedłużam jeden numer i chce kolejną ofertę, czy na ten nowy też uda się coś wynegocjować w SUK-u?
Może Ktoś z Was był w podobnych kombinacjach jak ja? Dajcie znać na co mogę liczyć.
Pozdrawiam,
P.S. Ostatnio poziom obsługi BOA w t-mobile znacząco się pogorszył...
Co z taryfami firmowymi, je też można negocjować?
Czy firma korzystająca z taryf indywidualnych też może negocjować (tak się składa, że indywidualny no limit jest korzystniejszy)?
Kolejna kwestia:
Przedłużam jeden numer i chce kolejną ofertę, czy na ten nowy też uda się coś wynegocjować w SUK-u?
Może Ktoś z Was był w podobnych kombinacjach jak ja? Dajcie znać na co mogę liczyć.
Pozdrawiam,
P.S. Ostatnio poziom obsługi BOA w t-mobile znacząco się pogorszył...
tyle czekasz na odpowiedź i nie udało się sięgnąć jeszcze kilka stron wcześniej?tarinQ pisze:Spotkał się ktoś może z podobną ofertą??
[ Dodano: 2013-04-04, 12:09 ]
tylko na te które przedłużasz. Dla nowej aktywacji można jedynie opłatę aktywacyjną zbić do 0 zł.adamcswgd pisze: na ten nowy też uda się coś wynegocjować w SUK-u?
Orange
Play
T-mobile
Nju mobile
Play

Z dzisiejszej rozmowy z SUK dla umowy na 24 m-ce:
Rodzina 210 za 169,90 zł; iPhone 5 16gb za 629 zł
Rodzina 170 za 130,00 zł; iPhone 5 16gb za 1029 zł
Podobno nie ma możliwości wysyłki karty nanoSIM kurierem, koszt wymiany w salonie 25 zł netto.
Jutro mają do mnie dzwonić, myślicie, czy da radę jeszcze utargować 10zł z abonamentu?
Podobno nie ma możliwości wysyłki karty nanoSIM kurierem, koszt wymiany w salonie 25 zł netto.
Jutro mają do mnie dzwonić, myślicie, czy da radę jeszcze utargować 10zł z abonamentu?
Byłem w podobnej sytuacji. Kartę zamówiłem w APS potem napisałem reklamacje z zakładki kontakt na iboa i anulowali opłatę za kartę w kwocie 25zl nettoZosiek pisze:Z dzisiejszej rozmowy z SUK dla umowy na 24 m-ce:
Oferują mi dokładnie to samo, próbuj, ja także jutro będę próbował i daj znać o efektach.Zosiek pisze:Z dzisiejszej rozmowy z SUK dla umowy na 24 m-ce:
Czy ktoś wie czy taryfy biznes można także negocjować ?
Witam!
Umowa kończy się mi się na początku października 2013r., lecz już mam na swoim koncie oferty przedłużenia umowy.
Jak myślicie, warto teraz przedłużać umowę czy wstrzymać się jeszcze jakiś czas?
Umowa kończy się mi się na początku października 2013r., lecz już mam na swoim koncie oferty przedłużenia umowy.
Jak myślicie, warto teraz przedłużać umowę czy wstrzymać się jeszcze jakiś czas?
No zależy w zasadzie, ostatnia zmiana oferty była na niekorzyść.
Orange
Play
T-mobile
Nju mobile
Play