Uwaga na dla tych co z nadzieją na drobniutki upuścić liczyli po wysłaniu rezygnacji. Teraz play chce zarabiac :] dość agresywnie
"...Pragniemy przekonać Pana do pozostania w naszej sieci. Specjalnie dla Pana przygotowaliśmy poniższą ofertę. W ramach Abonamentu Formuła M oferujemy nawet 400 minut do wszystkich sieci krajowych, koszt Abonamentu to jedyne 44 zł. Umowa, którą polecamy trwałaby 24 miesiące.
Dodatkowo:
-nielimitowane minuty, SMS-y i MMS-y w Play,
-nielimitowane połączenia na numery stacjonarne lub nielimitowane SMS-y i MMS-y do wszystkich sieci...
"
Przepraszam,że co ?
W zeszłym roku miałem albo 24m - bez upustu ale z godny z tym co było na tamte czasy w cenniku.
Albo z upustem 5zl na abo. 19zl z bonusami ! na 3 miechy - na to się zdecydowałem.
Tutaj bezczelnie wciskają mi jedyną opcje wyboru abonamentu prosto wyssanego z palca !
44zl 400min na dwa lata... takich rzeczy nie ma nawet w erze.
Formuła M - 400min jest w cenie 29zl ! i to na 12miesiecy :]
Formuła L - 800min za 39zl

na rok !
PS. Tak jak wcześniej pisałem. Liczyłem na baaaardzo drobniutki bonusik bo na tyle można liczyć w tak niskim abo. Ale niestety, dobre czasy minęły i uciekam na kartę bo i tak z pośród średniej miesięcznej wygadanej 3~5tysiecy minut do play to do innych wykorzystywałem paręnaście minut i ogółem sms 30~60
Pozdrawiam