• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #623856  autor: badghost
 31 mar 2013, 09:08
Problem mam taki gdyż zauważyłem że ekran nie trzyma kątów, tzn. jeżeli patrze z lewej strony po lekkim skosie wszystko ok, jezeli z prawej czarnieje obraz i nie da sie nic zobaczyc, to samo dzieje się gdy gram w gierki na obróconym ekranie, jeżeli pochyle w dół nic nie widzę, jeżeli wychylę do góry to obraz ciemnieje, o co w tym chodzi? ustawienia? czy wadliwy ekran? (Sprawdzałem czy dzieje się tak w moim drugim tel, LG - P500 ale tam takie "defektu" nie uświadczyłem), tel na gwarancji jeszcze 1.5 kupiłem używkę od gościa, pozdrawiam! i liczę na jakaś podpowiedź
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2013, 00:13 przez badghost, łącznie zmieniany 1 raz.

#623858  autor: wook
 31 mar 2013, 10:02
ekarny mają różne kąty widzenia, widać w tym telefonie te kąty są małe.

Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne.
"Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!

Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!

My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"

#623860  autor: badghost
 31 mar 2013, 10:17
no dobra ale w lewo jest gitara a w prawa jest do d@@y... wiec nie wiem czy to FELERNY EKran? czy dac na gwarancje? czy po prostu tak ma być, wydaje mi się że coś jest nie tak bo to raczej nie możliwe żeby była tak ogromna różnica między lewą stroną a prawą...

#623891  autor: wook
 31 mar 2013, 14:37
badghost pisze:no dobra ale w lewo jest gitara a w prawa jest do d@@y [...] bo to raczej nie możliwe żeby była tak ogromna różnica między lewą stroną a prawą...
normale, zobacz sobie w innych fonach, jednak jak upierasz się to oddaj na gwarancje.

Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne.
"Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!

Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!

My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"

#623897  autor: badghost
 31 mar 2013, 16:24
no sprawdzalem juz na 3 i na zadnym tego nie było, odchyle lekko telefon i ekran robi sie prawie czarny

#623909  autor: user_delete34
 31 mar 2013, 17:25
Niełatwo jest znaleźć telefon z gorszym wyświetlaczem niż Galaxy Mini 2, więc moim zdaniem to może być zupełnie normalne działanie. W GM2 znajomego ekran za to po lekkim odchyleniu jest biały.