Mel pisze:Z ręką na sercu przyznam się, że pisałam pod wpływem emocji. Tak, wiem już teraz, że to było niesprawiedliwe i, że jak są problemy z jakąś platformą to nie znaczy, że ze wszystkimi tak jest. Poprawiłam to już. Proszę uznać to za przeprosiny. Ponieważ to są przeprosiny. Nie chodzi o zatarcie śladów, ponieważ każdy kto tu wejdzie i atk zobaczy, proszę to potraktować jako formę zadośćuczynienia. W dodatku wygląda to tak, jakbym napisała, że jedynym słusznym operatorem jest ... itd.
Przepraszać nie trzeba bo chyba nikogo tym nie uraziłaś, ale sama widzisz jak ludzie na takie cos reagują, ale jest ok każdemu się zdarza
Mel pisze:Dziękuję za wypowiedzi i za przywrócenie mnie do pionu, ale proszę pamiętać, że piekło nie zna gorszej furii niż wkurzona kobieta
hihi fajnie to ujełaś w porównaniu do poprzedniego posta za to cie już polubiłem
Mel pisze:Piszę więc do sprzedającego w jaki sposób doładował mi telefon, chociaż wyraźnie było napisane, że za 25 zł i, że to przedłuża rozmowy wychodzące na jeden miesiąc i przychodzące na sześć miesięcy. Myślę, że to zobowiązuje (tak, wiem z allegro ... itd.).
Ja sam nieraz kupiłem na allegro doładowania ale były to głownie na kwotę 150zł, 10zł i 5zł. Z tego co wcześniej napisałaś że po wysłaniu 5-ciu SMSów miałaś 29zł sądzę że mogło to być doładowanie 3x10zł bo jest to praktycznie najtańsze doładowanie sam na allegro kiedyś kupiłem doładowanie 10zł za które zapłaciłem 7zł a nie wiadomo ile i czy wogóle sprzedawce to coś kosztuje bo np. takie doładowania można dokonać z telefonu stacjonarnego lecz teraz ograniczyli to do jednego doładowania na dobę, ale ktoś może to robić np. ze służbowych lini
[ Dodano: 2006-03-21 10:18 ]
OT
Przeglądając aukcje na allegro trafiłem na coś takiego
>> KLIK << więc ten temat w porównaniu do tej aukcji to nic bo koleś dał niezły popis
EOT