Dziś dostałem 100zł zniżki w tym abonamencieGonsior pisze:Ile można zejść z ceny telefonu przez SUK w R60 (multi)? To stała kwota czy zależy od konkretnego telefonu?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Witam,
od kilku dni negocjuje przedłużenie umowy z panią z BOKu. Umowa kończy mi się dopiero w październiku, jednak teraz już otrzymałem ofertę.
Najpierw w ramach oferty multimedialnej zaproponowano mi:
abonament - 69,90
500 minut
1GB internetu
Nielimitowane rozmowy w T-Mobile
Ubezpieczenie telefonu
Zniżka 100zl na telefon (Xperia P, zamiast 429zl to 329zl na 24 miesiące, jeśli sie zdecyduje na 30 miesięcy kolejna obniżka o 100zl, czyli 229zl za ten model)
Brak konieczności e-faktury
W następnej rozmowie, dostałem zniżke 5zl
Wg. poprzedniej oferty te nielimitowane rozmowy były wliczone w abonament 64,90 (koszt usługi 5zł) stąd 69,90. Teraz ta usługa ma być za darmo, więc ostatecznie koszt abonamentu to 64,90zl z warunkami jak powyżej.
Jak myślicie, to dobra oferta, zwłaszcza, że mam kilka miesięcy do końca umowy?
Można jeszcze coś z nich wycisnąć w tej ofercie?
Pozdrawiam
od kilku dni negocjuje przedłużenie umowy z panią z BOKu. Umowa kończy mi się dopiero w październiku, jednak teraz już otrzymałem ofertę.
abonament - 69,90
500 minut
1GB internetu
Ubezpieczenie telefonu
Zniżka 100zl na telefon (Xperia P, zamiast 429zl to 329zl na 24 miesiące, jeśli sie zdecyduje na 30 miesięcy kolejna obniżka o 100zl, czyli 229zl za ten model)
Wg. poprzedniej oferty te nielimitowane rozmowy były wliczone w abonament 64,90 (koszt usługi 5zł) stąd 69,90. Teraz ta usługa ma być za darmo, więc ostatecznie koszt abonamentu to 64,90zl z warunkami jak powyżej.
Pozdrawiam

Przeczytaj ostatnie 2-3 strony tematu. Będziesz miał jasność.kondzio500 pisze:Witam,
abonament - 69,90
500 minut
1GB internetu
Ubezpieczenie telefonu
Pozdrawiam
Rodzina 80 za 64,90 zł -umowa 24 miesiące -750 minut + 2 gb INTERNETU
zniżka na telefon 150 zł
ubezpieczenie tel za 10 zł miesięcznie
nie lim. połączenia w t-mobile za 1.99 zł
sieć rodzinna 2 osobowa (2000 min) za 1.99 zł
kurier do chaty za 0 zł
karta micro SIM za 0 zł
to dostałem na przedłużenie umowy na 24 miechy
zniżka na telefon 150 zł
ubezpieczenie tel za 10 zł miesięcznie
nie lim. połączenia w t-mobile za 1.99 zł
sieć rodzinna 2 osobowa (2000 min) za 1.99 zł
kurier do chaty za 0 zł
karta micro SIM za 0 zł
Przedłużyłem niedawno umowę przez telefon(aneksu jeszcze nie podpisałem). Multimedialna Rodzina 49,90. Udało mi się przez SUK zniżkę 10 zł, jednak kiedy dzisiaj wszedłem na iBoa w zakładce płatności pokazuje mi, że łączna kwota niezapłaconych faktur to 49,90. Mam też informację o rabacie w wysokości 5 złotych i jednego grosza. Czy te 5 zł to rabat za e-fakturę, a te 10 zł rabatu dostanę dopiero po podpisaniu aneksu? Pojawiła się też informacja, że pierwsza faktura może być wyższa(obecny abonament jest mniejszy niż ten, który wziąłem teraz). Z tego co zrozumiałem to opłata za dzień do końca tego okresu rozliczeniowego będzie naliczana wg nowego abonamentu czyli następna faktura będzie na kwotę nowego abonamentu plus a różnica ceny pomiędzy nowym i starym abonamentem. Czy ktoś mógłby mnie wyprowadzić z błędu jeśli jest inaczej?
Wg IBOA Rodzina 40. Mam 250 minut w abonamencie i pakiet 500 mb.
Nie wiecie, czy ta karta, którą dają przy przedłużeniu spełnia wymagania płatności zbliżeniowych (NFC-My Wallet) telefonem?moni11 pisze:Rodzina 80 za 64,90 zł -umowa 24 miesiące -750 minut + 2 gb INTERNETU...
karta micro SIM za 0 zł
Butkiewicz, mam dokładnie to samo co ty. Trochę to denerwujące że nie wpisują czytelnie tego co się wynegocjowało, czyli Rodzina 40 za 39.90. Ja dowiem się o tym ile płacę dopiero 18.04 jak mi wystawią fakturę. Jeśli będą chcieli mnie przewalić to będę składał reklamację.
Właśnie doczytałem, że abo wynosi 9.90. W papierach co dostałem od kuriera, mam że rata za telefon to 35zł czyli 44.90. mam ten rabat -5.01 więc powinno być te 39zł. Jak nie to będzie dym
Właśnie doczytałem, że abo wynosi 9.90. W papierach co dostałem od kuriera, mam że rata za telefon to 35zł czyli 44.90. mam ten rabat -5.01 więc powinno być te 39zł. Jak nie to będzie dym

Do NFC jest oddzielna karta. Trzeba w rozmowie z konsultantem zaznaczyć o jaką kartę chodzi.SACZI pisze:Nie wiecie, czy ta karta, którą dają przy przedłużeniu spełnia wymagania płatności zbliżeniowych (NFC-My Wallet) telefonem?moni11 pisze:Rodzina 80 za 64,90 zł -umowa 24 miesiące -750 minut + 2 gb INTERNETU...
karta micro SIM za 0 zł
Do mnie kurier dojedzie dopiero po świętach, ale na iBoa już mi dziękują za podpisanie aneksu. A jak u ciebie wygląda sprawa z siecią rodzinną? Miała być za 1,99 zł ale gdybym teraz chciał ją aktywować, zapłaciłbym standardową cenę.
Ja nie brałem rodzinnej ale babka z SUK mi mówiła (bo pytałem ile mam czasu na wykupienie w promocyjnej cenie) że na włączenie jest 24 albo 48h(nie pamiętam) od włączenia nowej oferty.Butkiewicz pisze:A jak u ciebie wygląda sprawa z siecią rodzinną? Miała być za 1,99 zł ale gdybym teraz chciał ją aktywować, zapłaciłbym standardową cenę.
To ciekawe bo facet, z którym rozmawiałem mówił o 30 dniach. A swoją drogą, czy ktoś orientuje się czy minuty w Sieci Rodzinnej są wymienne na SMS-y?
Cześć.
Zapewne powtórzę pytanie, ale ciężko mi się przekopać przez taki stos wątków więc zapytam tutaj (nie wiem czy w dobrym dziale też pytam)
W T-Mobile mam głównie umowy na internet.
Jedna z umów kończy mi się za pół roku. Czy już teraz będę mogła skorzystać z oferty na przedłużenie umowy? Zależy mi głównie na nowym sprzęcie. Za każdym razem otrzymuję inną odpowiedź. W salonie przy podpisywaniu umowy powiedziano mi że 6 miesięcy przed, przy podpisywaniu kolejnych umów to samo. Jak kiedyś dzwoniłam też taką informację mi udzielono, natomiast jak się ostatnio pytałam to powiedziano mi 3 miesiące przed. Sama już nie wiem, więc pytam Was
Będę wdzięczna za odpowiedź, nie wiem czy przygotować się na walkę z Nimi. Jeżeli ktoś obniżał abonament u nich tez będę wdzięczna za rady. Dodam, że mam u nich rodzinne 3 internety i rachunki płacę w wysokości 250 zł miesięcznie.
Zapewne powtórzę pytanie, ale ciężko mi się przekopać przez taki stos wątków więc zapytam tutaj (nie wiem czy w dobrym dziale też pytam)
W T-Mobile mam głównie umowy na internet.
Jedna z umów kończy mi się za pół roku. Czy już teraz będę mogła skorzystać z oferty na przedłużenie umowy? Zależy mi głównie na nowym sprzęcie. Za każdym razem otrzymuję inną odpowiedź. W salonie przy podpisywaniu umowy powiedziano mi że 6 miesięcy przed, przy podpisywaniu kolejnych umów to samo. Jak kiedyś dzwoniłam też taką informację mi udzielono, natomiast jak się ostatnio pytałam to powiedziano mi 3 miesiące przed. Sama już nie wiem, więc pytam Was

Będę wdzięczna za odpowiedź, nie wiem czy przygotować się na walkę z Nimi. Jeżeli ktoś obniżał abonament u nich tez będę wdzięczna za rady. Dodam, że mam u nich rodzinne 3 internety i rachunki płacę w wysokości 250 zł miesięcznie.
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2013, 21:43 przez aniatbg, łącznie zmieniany 2 razy.