@kowcio, ja powiem Ci szczerze, że jestem szalenie zadowolony z tego telefonu. Teraz, jak i przed aktualizacją sprawdzał się świetnie we wszystkim, do czego go potrzebowałem.
Po aktualizacji trochę motania się, bo jednak dużo pozmieniali, niektóre rzeczy musiałem ustawiać/personalizować od nowa, trochę inaczej pisanie smsów (inny układ klawiatury - minimalnie, ale już to, że spacja jest o pół centa dłuższa w prawo powoduje, że ciągle zamiast kropkę robię spację, ale no myślę, że się nauczę

).
Odnoszę wrażenie, że po aktualizacji telefon śmiga szybciej, np. Mozilla działa płynniej.
Cały Sense jest nowy, wszystko jest jakby odświeżone - wygląd galerii, poszczególnych okien w menu itp itd .. no do wszystkiego się trzeba nauczyć. No, i zaznaczenia itp, wszystkiego mają teraz kolor niebieski, podczas gdy w ISC były zielone/żółte (nie wiem, nie zwracałem uwagi, teraz po prostu widzę, że się zmieniło :p). Dodali też metodę pisania coś jak SWYPE w Samsungu (ale pewnie sygnowane jakąś ich własną nazwą). Na Galaxy Gio pisałem na SWYPE - świetna sprawa, przeszedłem na HTC i się oduczyłem, dziś próbowałem do tego wrócić i nie ma sensu - o wiele łatwiej klepać po klawiaturze (nawet obok klawiszy, które chcemy, bo telefon sam łapie o jaki wyraz chodzi) niż przesuwać po niej paluchem

Ogólnie z aktualizacji jestem zadowolony - nareszcie!