Witam ponownie. Wysłałem 3 godziny temu e-mail do BOA z zapytaniem czy mogę przedłużyć już umowę pomimo, że zostały mi jeszcze niecałe 4 miesiące do końca. Jestem po rozmowie z sympatyczną Panią z T-Mobile, powiedziałem jej, że warunki widoczne na stronie mi nie odpowiadają. Zaproponowała mi abonament
R80 w którym jest
-750 minut
-2gb internetu
-telefon LG L9 (taki jak chciałem) w umowie na dwa lata za 99 zł.
Opłata miesięczna wynosi wtedy 69,90 zł.
Widziałem, że niektórzy Forumowicze dostali R80 za 64,90 zł i LG L9 za 1 zł. W takim razie mam pytanie:
- Co zrobić, aby jeszcze coś wynegocjować? Jakich użyć argumentów, co mam powiedzieć? Czy te 64,90 jest realne do uzyskania i telefon?
Dodatkowo zostałem poinformowany, że LG L9 nie ma na stanie i nie wiadomo kiedy będzie, więc najlepiej jest dzwonić po świętach. Tak też zamierzam zrobić.
Btw. Może powinienem "pocisnąć wałka" i gdy po świętach się dodzwonię, powiem, że zaproponowano mi ofertę R80 za 64,90 i tel za 1 zł tylko, ze wtedy nie było. Wtedy chyba jakiś nieznajomy, drugi konsultant z którym rozmawiałem musi się zgodzić. Gorzej jak oni sobie zapisują gdzieś te oferty przy każdym abonencie i im się wyświetla, kto komu i jaką ofertę proponował.