mówisz, że w abo nie interesuje Cie sprawdzanie stanu konta, a ilości minut, które pozostały Ci do wykorzystania w danym miesiącu albo pakietu internetowego nie sprawdzasz? Dla mnie np czy to w abo czy na karcie jest to normalna czynność i aż zdębiałem jak usłyszałem, że w innych sieciach muszą płacić za to, że sprawdzą czy mogą jeszcze rozmawiać i abonament automatycznie się zwiększa.
Albo dajmy na to odpukać uszkodziła Ci się karta albo kupiłeś nowy tel i chcesz wymienić kartę na mikro albo przy odrobinie szaleństwa nawet na nano

idziesz do salonu i dowiadujesz się, że przyjemność ta kosztuje Cię dodatkowo 60zł tylko dlatego bo Twój operator rżnie Cię na całego
Ja Ciebie rozumiem, że chcesz uzyskać jak najwięcej każdy chce, ale czy rzeczywiście warto to robić sprawiając, że czytelnicy - Ci którzy wszystko co przeczytają chłoną jak wodę - nie obrażając tych, którzy czytają ze zrozumieniem kontekstu, będą się zrażać do przejścia do pozostania bądź przejścia tam gdzie mają lepiej?
Na codzień mam styczność z takimi ludźmi, którzy w ciemno powtarzają coś co źle zrozumieli albo po prostu za innymi.
Do Ciebie i Twojej wypowiedzi nic nie mam poprostu czasami już mnie dobija ta nasza polska mentalność

i akurat trafiło na ten post