Panowie i Panie, zwracam się do Was z prośbą o pomoc...
W chwili obecnej mam w T-Mobile 3 numery:
A - R110, ok. 600 minut, abonament ok. 120 zł, umowa wygasa 17 marca 2013
B - R40, ok. 200 minut, abonament ok. 30 zł, umowa wygasła 5 marca 2013
C - numer w Tak-Taku
To, co chcę zrobić, to przenieść numer C do abonamentu (migracja), przenieść numer A do pre-paida, a numer B zostawić z abo około 20-30 zł.
PROBLEM PIERWSZY
Czy robiąc migrację (numer C jest na mnie zarejestrowany w T-Mobile) zachowam "przywileje negocjacyjne" takie jak dla przedłużających? Innymi słowy, czy mam szansę na wynegocjowanie takich warunków jak dla numerów A, B przy kontakcie z SUK?
W chwili obecnej dostałem propozycję od nich takiego rodzaju:
Migracja na abo: R40 58,41 zł m-c, 24 cykle, 500 minut, 1 GB danych
Telefony: LG L7 129 zł, Samsung Galaxy Ace 2 119 zł, Sony Xperia J - 49 zł, Sony Xperia Miro 1 zł
Moim celem jest utargowanie +-60 zł abo, 500 minut, LG L9 za złotówkę, czy macie doświadczenia, czy przy migracji jest to możliwe?
PROBLEM DRUGI
Czy ktoś z Was zbił R40 (minutową) do 30 zł / m-c? Kompletnie nie interesuje mnie paczka danych, nie korzystam z netu w telefonie, dlatego interesuje mnie dla tego numeru jak najniższy abonament (może być również bez telefonu, o ile będzie w granicach 20-25 zł).
Ewentualnie na jaką ofertę konkurencji zwrócić uwagę, jeśli potrzebuję:
400-600 minut, abo ok. 50-60 zł, LG L9 (lub podobny) za złotówkę (lub max do 100 zł)
150-200 minut za 20-30 zł miesięcznie + jakiś telefon za złotówkę
Z góry dzięki za pomoc, lustrowałem ten temat już przy poprzednich przedłużeniach, ale wtedy oferta była na pierwszej stronie i było wszystko klarowne, a tu widzę, że niedawno się pozmieniały taryfy i dopiero trzeba wybadać, co się da zrobić...
Pozdrowienia i powodzenia w negocjacjach życzę, dam znać co ostatecznie wybrałem, jak już wybiorę (jutro, pojutrze).