Kup starter za ''5tkę'' tak najłatwiej sprawdzić zasięg danej sieci.
-wiem ,że nie takiej odpowiedzi się spodziewałeś, ale tak by było najlepiej. Osobiście smiem twierdzić ,że zasięg mają dobry. Niestety za to sama oferta to komunizm. Plus zawsze prymuje w tym
-pamiętaj w T-mobile i Orange nowe telefony były prędzej. -No wiadomo obecnie w czasach mody na smartfony to Plus też ma pełno tego paździeżu na półkach ,ale dobre 5-7 lat temu jak chciało mieć fajny telefon to mogłeś zapomnieć. Dlatego mam do nich uraz.
-Jeśli chodzi o kontakt z BOKiem telefonicznie to ludzi mają ogarniętych , jeśli chodzi o spam w postaci telefonów to raczej rzadko dzwonią (na szczęście) , raz może ,dwa dzwonili mi z jakimś internetem.
Obecnie bujam się z nimi z jedną simką w abo , i nie narzekam tylko Pani w salonie zamuliła był mały ''misanderstending'' i na szczęście faktury juz mi przychodzą do domku na żywo -a nie on-line. Osobiście uważam ,odkąd Solorz przejął ten moloch to nie zmieniło się tam nic na +
Osobiście nie pracuję u żadnego opa więc nie powiem Ci czy dostałbyś taką ofertę jaką opisałeś w poście. Być mo że ktoś z forum używający intensywnie oferty Pluskwy coś dopisze na ten temat.
PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.