niXon1 pisze:100 MB - płatne dodatkowo 7,00 zł!
- ktoś wcześniej napisał, że to taryfa oszczędnościowa i pakietu nie ugrasz (podobno). 7 zł za taki "pakiecik" to wygórowana kwota, podczas gdy konkurencja oferuje albo 2x więcej, bądź nawet 5x więcej za niewiele wyższą cenę.
"Jak Pan chce to niech Pan się przenosi do sieci, która jest na sprzedaż!" - brak słów. Dla mnie to brak szacunku dla klienta i prymitywizm. Btw. próby dyskredytowania konkurencji to - jak widać nierzadkie zjawisko...
Na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad przeniesieniem numeru, tym bardziej, że mnie też interesuje oferta bez telefonu, a w "T" negocjowanie nawet z SUK zaczyna się robić coraz trudniejsze i męczące (warunki też coraz słabsze).
niXon1 pisze:Ma ktoś z Was jakieś pomysły odnośnie możliwości wynegocjowania pakietu 250 MB, a najlepiej 0,5 GB w umowach bez telefonu?
- przede wszystkim pytanie ile Ci zostało do końca umowy, jeśli więcej niż miesiąc to daruj sobie rozmowy z nimi, im bliżej końca umowy tym lepiej. Po drugie: nie rozmawiaj z tą konsultantką, bo jej postępowanie było wyjątkowo nieeleganckie i z nią na 100% nic nie ugrasz. Jeśli u mnie negocjacje mają wyglądać w ten lub podobny sposób to wolę od razu pożegnać się z tą siecią (rzekomo mającej 16 000 000 klientów xD)