radzik9102 pisze:oczywiście masz rację, ale jak przejrzysz regulamin dokładnie to tak jak napisałem w poprzednim poście za ten 1 GB w standardowej ofercie płacisz 7 zł do abonamentu więc łącznie wyjdzie Ci ok 30 zł, na tym polega różnica GU od standardowej oferty

Nie do końca się z tym zgodzę

. Dostajesz 50% rabatu na abonament za 25zł netto, czyli końcowo 12,50zł netto (i tyle on wynosi w opcji przedłużenia umowy bez pakietu danych). Do tego doliczasz 7zł netto za pakiet internetowy 1GB. Czyli stąd bierze się Twoje 19,50zł netto za 300min (bo w abo dostajesz 25zł + 47zł promocyjne, czyli 72zł netto dzielone przez 0,24zł/min) + 1GB (za właśnie te 7zł netto) + SD (to już gratis). Uff, chyba niczego nie pokminiłem...
[ Dodano: 2013-03-07, 13:42 ]
pjon pisze:abes99 - oferty dla firm Ci nie zazdroszczę, jakie są realia prowadzenia własnej działalności w tym chorym kraju też się orientuję, a tego rzeczonego porszaka jak najbardziej Ci życzę...
Peace, Brother

. Akurat ja się do takich osób nie zaliczam. Dla mnie ta oferta (nawet w takiej postaci jak na www) jest ok. Sam celuję w to samo, ale z telefonem (30,50zł netto, umowa 24-mce), tylko że wtedy mam 250minut + 0,5GB w tej ofercie. I właśnie gdyby dało się to ugrać na takich warunkach jak bez telefonu (czyli 300minut + 1GB) za te 30,50zł netto to byłbym happy. Jak się nie uda, to wezmę właśnie to co radzik9102 + telefon z wolnego rynku. Po prostu sonduję ofertę, jeśli jest możliwość dostać coś więcej w tej samie cenie, to czemu nie próbować.
A co do Porschaka, to niestety nie moja liga, choć nawet jakby mnie było stać, to raczej wolałbym te pieniądze gdzie indziej zainwestować (nie lubię przepłacać za "markę"). BTW, aktualnie chyba nie ma już kratki, za to teraz popularna jest "pomoc drogowa" opakowana np. w nadwozie Bentleya czy Astona (daje 100% zwrot VAT'u)

...
Narka i pozdruffka - abes99