Orange Ekspert pisze:Karwan pisze:Calm7 pisze:A o co poszło z tym abo Orange..?
Nie jestem zadowolony z ich jakości usługi względem zasięg, dane pakietowe, 2g/3g oraz ewentualne dokupywanie pakietów, które mają skandaliczną cenę.
Wierzyłem, że po wprowadzeniu połączenia T-mobile-Orange coś się zmieni na kilku szczeblach, ale po przeczytaniu tu i na wielu innych portalach bardzo dobrych i rzetelnych informacji wątpię w to.
Dlatego myślałem o przeniesieniu numeru do abo/mix do innego sieci.
Problem miałem z tą siecią mając Orange Free, teraz abonament, ogólnie śmiem postawić tezę, że miernie się rozwijają lub czują się na tyle mocni na rynku telekomunikacyjnym.
Ktoś jeszcze coś dopowie na ten temat?
Czy Pan 2 posty wyżej sfinalizował temat mówiąc, że żadna sieć "nie walczy" w ten sposób o klientów indywidualnych.
Witam,
Gdzie występują te utrudnienia, o których piszesz? Możesz podać miejscowość oraz ulicą (tutaj albo na priv). Będę mógł sprawdzić jak wygląda sytuacja z zasięgiem w Twojej okolicy. Z jakiego planu taryfowego obecnie korzystasz i jakich pakietów dodatkowych potrzebujesz?
Pozdrawiam
Tomek
Orange Ekspert
Temat w sumie został wyczerpany.
To co chciałem otrzymałem, a interwencje z Twojej strony są zbędne i mijają się z celem.
Wybacz, nie mówię tego złośliwie, z przekąsem do Ciebie, jako pracownika Orange, ale pomarańcza spada na psy.
Ulice? Warszawa, centrum, wola, ochota, słaby zasięg parę metrów pod ziemią (parter, mała piwnica), żałosna prędkość internetu 2g, który w sumie w ogóle nie działa, 3g nie lepiej. Dokupienie smsów do planu (Smart Plan Multi) za cenę 20 czy 40 zł to trochę dużo w porównaniu do innych sieci.
Dziękuje za odzew i taka reasumująca nawiązka odemnie użytkownika dużej ilości usług Orange teraz i w przeszłości. Zakupcie startery prepaid testując interesujące was sieci, a unikniecie problemów
Pozdrawiam.