Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Sieć
NB
Jutro będę próbował z tą R110, umowa kończy się 7 września , także 7 marca myślę, że zaproponują mi takie same warunki jakby było do końca jakies 2 tygodnie. Jeśli nic wiecej niż tylko 89zł i 100zł rabatu, to witaj play.malizna pisze:Witam. Już od dłuższego czasu negocjuję aneks z T-mobile przez kontakt mailowy. Już miałem się przenosić do orange, ale na koniec wysłałem do nich maila czy na prawdę nie mają nic więcej do zaproponowania. Dodam, że interesuje mnie dużo internetu i Samsung Galaxy S3, przy czym głównie patrzę na koszt całkowity (wiem, że kupując na allegro wyszłoby chyba najkorzystniej, ale mam opory). Oto, co mi dzisiaj T-mobile zaproponowało:
Rodzina 110 (1000 minut i 2GB internetu) za 89,90zł miesięcznie i Galaxy S3 za 789zł
Da się ugrać coś więcej? Może przy wyższym abonamencie telefon byłby sporo tańszy i suma sumarum wychodziłoby taniej? Z góry dziękuję za pomoc.
Grubelny pisze:Witam,
Właśnie przedłużyłem umowę po krótkiej rozmowie z SUK Rodzinna 170 abonament miesięczny 132 zł , SGS 3 za 99 zł .
Nie bardzo da sie cos ugrac. W abo za 109 zl cena s3 539, a w aabo 129zl 399zlmalizna pisze:Witam. Już od dłuższego czasu negocjuję aneks z T-mobile przez kontakt mailowy. Już miałem się przenosić do orange, ale na koniec wysłałem do nich maila czy na prawdę nie mają nic więcej do zaproponowania. Dodam, że interesuje mnie dużo internetu i Samsung Galaxy S3, przy czym głównie patrzę na koszt całkowity (wiem, że kupując na allegro wyszłoby chyba najkorzystniej, ale mam opory). Oto, co mi dzisiaj T-mobile zaproponowało:
Rodzina 110 (1000 minut i 2GB internetu) za 89,90zł miesięcznie i Galaxy S3 za 789zł
Da się ugrać coś więcej? Może przy wyższym abonamencie telefon byłby sporo tańszy i suma sumarum wychodziłoby taniej? Z góry dziękuję za pomoc.
Telefon, który mnie interesuje jest tanszy o 150zł ( w porównaniu do ceny po rabacie w tmobile) przy takiej samej cenie abonamentu. Orange? Nigdy.. pracowałem kiedyś dla nich.SACZI pisze:A to Play za 20PLN daje no limit/iP5 za 1pln?Woytek pisze:... Jeśli nic wiecej niż tylko 89zł i 100zł rabatu, to witaj play.
Daj spokój, Play ma już słabą ofertę.
Korzystniejszy jest tylko Orange, ale osobiści dziękuję za ich "elitarność".
Chyba najlepiej szukać najtańszej oferty (teraz zmiana operatora z zachowaniem numeru to nie problem). A potem ewentualnie znowu wrócić do t-mobile - lepsze warunki chyba można uzyskać przy powrocie do sieci niż przy przedłużaniu umowy.Woytek pisze: Telefon, który mnie interesuje jest tanszy o 150zł ( w porównaniu do ceny po rabacie w tmobile) przy takiej samej cenie abonamentu. Orange? Nigdy.. pracowałem kiedyś dla nich.
Oczywiście 24 miesiące , przed zmianą oferty udało mi się ugrać 50% ceny telefonów , oczywiście złożyłem wypowiedzenie 2 miesiące przed zakończeniem umowy , zbywałem ich i dziś zadzwoniłem na początku upierał się przy 142 zł abonament ale powiedziałem że moją ostateczną propozycją jest 130 zł po czym pan uprzejmie mnie poinformował że przy tej cenie telefonu 132zł to minimum w związku z tym zgodziłem się na 132 zł i sgs3 za 99 zł . Wiem że będąc upartym można ugrać więcej ale to tylko osoby o wysokich opłatach miesięcznych na jednej umowie....radek... pisze:Grubelny pisze:Witam,
Właśnie przedłużyłem umowę po krótkiej rozmowie z SUK Rodzinna 170 abonament miesięczny 132 zł , SGS 3 za 99 zł .
to cena za telefon rewelacja. bo ja dzis dzwoniłem i w rodzine 170 proponowano mi sgs 3 za 399 zl. przy abo 129zl. a przy umowie na 24 czy 30 miesiecy?
[ Dodano: 2013-03-06, 19:36 ]Nie bardzo da sie cos ugrac. W abo za 109 zl cena s3 539, a w aabo 129zl 399zlmalizna pisze:Witam. Już od dłuższego czasu negocjuję aneks z T-mobile przez kontakt mailowy. Już miałem się przenosić do orange, ale na koniec wysłałem do nich maila czy na prawdę nie mają nic więcej do zaproponowania. Dodam, że interesuje mnie dużo internetu i Samsung Galaxy S3, przy czym głównie patrzę na koszt całkowity (wiem, że kupując na allegro wyszłoby chyba najkorzystniej, ale mam opory). Oto, co mi dzisiaj T-mobile zaproponowało:
kolega Grubelny jakims cudem zaplacil 99zl tylko nie wiem na ile miesiecy
To przez 2 lata umowy daje łączny koszt 3270zł, więc wcale nie tak różowo.Grubelny pisze:Oczywiście 24 miesiące , przed zmianą oferty udało mi się ugrać 50% ceny telefonów , oczywiście złożyłem wypowiedzenie 2 miesiące przed zakończeniem umowy , zbywałem ich i dziś zadzwoniłem na początku upierał się przy 142 zł abonament ale powiedziałem że moją ostateczną propozycją jest 130 zł po czym pan uprzejmie mnie poinformował że przy tej cenie telefonu 132zł to minimum w związku z tym zgodziłem się na 132 zł i sgs3 za 99 zł . Wiem że będąc upartym można ugrać więcej ale to tylko osoby o wysokich opłatach miesięcznych na jednej umowie....radek... pisze:Grubelny pisze:Witam,
to cena za telefon rewelacja. bo ja dzis dzwoniłem i w rodzine 170 proponowano mi sgs 3 za 399 zl. przy abo 129zl. a przy umowie na 24 czy 30 miesiecy?
[ Dodano: 2013-03-06, 19:36 ]Nie bardzo da sie cos ugrac. W abo za 109 zl cena s3 539, a w aabo 129zl 399zlmalizna pisze:Witam. Już od dłuższego czasu negocjuję aneks z T-mobile przez kontakt mailowy. Już miałem się przenosić do orange, ale na koniec wysłałem do nich maila czy na prawdę nie mają nic więcej do zaproponowania. Dodam, że interesuje mnie dużo internetu i Samsung Galaxy S3, przy czym głównie patrzę na koszt całkowity (wiem, że kupując na allegro wyszłoby chyba najkorzystniej, ale mam opory). Oto, co mi dzisiaj T-mobile zaproponowało:
kolega Grubelny jakims cudem zaplacil 99zl tylko nie wiem na ile miesiecy
to w sumie przy abo 109 i cenie telefonu 539 wychodzi 24*109+539=3155malizna pisze: To przez 2 lata umowy daje łączny koszt 3270zł, więc wcale nie tak różowo.
rzeczywiscie wychodzi lepiej, ale 789 za telefon na dzień dobry to troche dużomalizna pisze:Mi zaproponowano Rodzina 110 (1000 minut i 2GB internetu) za 89,90zł miesięcznie i Galaxy S3 za 789zł, więc łącznie 2950zł
W t-mobile tez dostaniesz to bez abonamentu za darmo na 6 miesiecy.gomez.pl pisze:jestem niemal pewny że odejdę z TM po 11 latach razem... to co oferują jest żenujące i nijak ma się do ofert konkurencji. zwłaszcza pod kątem rozmów i transmisji danych... i cen telefonów... przychylam się do oferty orange za 129,90 gdzie SGS3 jest za 99zł oraz 6mcy abo za darmo...
plus ma podobnie jednak brak upustu na abo przez pierwsze miesiące...
Na razie odpisałem, że warunki mnie nie satysfakcjonują i jak będą mieli ciekawszą ofertę to mogą dać mi znać. Jak będzie się zbliżał czerwiec to wtedy zadzwonię - na razie mam dobrą i tanią taryfę - tylko telefon mi siada - dlatego zacząłem z nimi rozmowy.Anthrax pisze:mostom, nie trać czasu na e-mailowanie z nimi. Ja kiedyś tak zrobiłem i warunki jakie otrzymałem były przynajmniej zabawne :] Podejrzewam, że "obsłużył" Cię osobnik, o którym parę razy tutaj już dyskutowanoLepiej załatawiaj to telefonicznie. Poza tym warto wysłać wypowiedzenie jak zostaje miesiąc z kawałkiem do końca umowy.
SACZI pisze:Jowita, nie zwracaj uwagi na to co pojawia Ci się w iBOA.
Dzwoń do SUK lub napisz maila i podpisz umowę na dowolną Tobie pasującą taryfę.