Która sieć ma najlepsza ofertę i najlepszy internet gdybym chciał wziąć tablet z internetem. Interesują mnie głównie dwie sieci Play i t-Mobile. Ta pierwsza ma tablet za 0zł i potem przez 24 miesiące po 160zł a T-Mobile ma za 700zł tablet i potem 90 przez 24 miesiące. Z tym, że to jest Blueconnect a słyszałem, czytałem na forach, że jest to najgorszy internet. A może opłaca się kupić tablet dajmy na to w sklepie Appla lub na allegro i dokupić internet? W iSpocie tablet 16GB kosztuje 2700 i do tego internet 2GB za 20zł, czy to wystarczy? Głównie do przeglądania stron internetowych? bez youtuba i oglądania filmików. I czy ten iPad 16GB to wystarczajaca pojemność? nie przechowywałbym na nim żadnej muzyki, filmów zdjęć. tylko czy np te aplikacje nie zajmują dużo miejsca?
A może kupiłbym iPada na Allegro jest tańszy, tylko jak potem wykupuje się do tego internet? A i jakbym już się zdecydował to kupiłbym go na raty
to gdzie jest najlepiej, waszym zdaniem?
[ Dodano: 2013-03-02, 14:37 ]
tobra poczytałem trochę w necie i wynika z tego, że blueconnect nadal działa dziadowsko, natomiast 2Gb internet może nie wystarczyc do codziennego serfowania
A może kupiłbym iPada na Allegro jest tańszy, tylko jak potem wykupuje się do tego internet? A i jakbym już się zdecydował to kupiłbym go na raty
to gdzie jest najlepiej, waszym zdaniem?
[ Dodano: 2013-03-02, 14:37 ]
tobra poczytałem trochę w necie i wynika z tego, że blueconnect nadal działa dziadowsko, natomiast 2Gb internet może nie wystarczyc do codziennego serfowania