• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #616248  autor: danielll
 24 lut 2013, 12:21
Mam problem z połaczeniem z internetem. Zainstalowalem modem , wpisałem kod pin . Ale mam brak polaczenie z internetem. Modem działa co 3 sek lampa miga 2 razy co oznacza ze jest podlaczony.

#617572  autor: UndiscloseD
 01 mar 2013, 18:34
Modem USB tak? Powiem Ci, że ja mam internet mobilny Cyfrowego Polsatu i również miałem problem z połączeniem, mim iż w oknie obsługi modemu było napisane "połączono".
U mnie problem leży po stronie zapory systemowej. Musisz wejść w ustawienia zapory systemowej i zezwolić na udostępnienie danych przez nośniki USB.

→ kliknij start i w polu wyszukiwania wpisz "zapora", a następnie wybierz "zapora systemu windows"
→ po lewej stronie kliknij w "zezwalaj programowi lub funkcji na dostęp przez Zaporę systemu
Windows"
→ kliknij w "zmień ustawienia"
→ zaznacz "bezprzewodowe urządzenia przenośne"

Po zapisaniu tych ustawień powinno wszystko działać ;)