a) 250 min / 250 Mb -> coś koło 49zł /m-c, desire x za 399 zł
b) 500 min / 1 GB -> coś koło 55 zł/m-c, desire x za 199 zł
c) 750 min / 2 GB + paczka smsow do wszystkich -> jakoś 66,80 zł/mc
jesli tak jest to gorzej niż było
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
koval113, chyba jakis lewy cennik Ci zaproponowali, bo te ceny to nic nadzwyczajnego... jeszcze o ile ilosc minut i dane w R60 jakos wygladaja, to R40 jest dramatycznie beznadziejna, a telefony drogie...
Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet
Potwierdzam. Internet z lejkiem. HTC Desire X za 179 zł, Galaxy Ace 2 za 119. Przy umowie x 30 miesięcy po 100 mniej.doogi pisze:R60 54,90zł minut 500 internet 1GB cena telefonu z cennika Xperia J za 49zł
Niestety w środku delegacji padł mi telefon i musiałem wziąć w salonie na szybko, więc abo 64,90

Potwierdzam. Rozmawiałem dziś z konsultantem z SUK i przedstawił mi identyczną ofertę. Tzn. Abonament 109zł i zniżka na telefon 200zł....radek... pisze:Dodzwoniłem się w końcu. Abonament 109zł-wszystko jak w rodzina 140. Galaxy s3 739zł-200zł rabatu, iphone 4 479zł-200zł rabatu. Czyli abo podrożały, a w zamian telefony troche potaniały.
Wiem ze jeszcze troche wczesnie jak na takie pytania (troche sie zmienia w "T", nowe oferty itp) ale moze ktos cos wie
Obecnie mam w "T" 3 numery na siebie, R140 multimedialna 99zl i 2x po 80zl. Na ten R140 konczy mi sie za chwilke umowa, tak wiec zamierzam dzwonic na SUK i negocjowac... tylko czy oni sa w stanie zaakceptowac takie warunki
? Interesuje mnie tylko i wylacznie iPhone 4s w ofercie multimedialnej do tego warunki najlepiej takie jak w R140. Tylko ze tam jest ta sluchawka za 900zl + abo 119zl... szczerze wydaje mi sie to troche drogo i chcialbym wynegocjowac abo ok 100zl + iPhone max 500zl.... wiem ze wydaje sie to troche wygórowana oferta z mojej strony ale jak ja podpisywalem ostatnia 3 lata temu to tak jak pisalem wyzej R140 za 99zl (2gb, 600min) i do tego iPhone 3gs 32gb (po znizce kosztowal mnie 249zl - dostalem -200zl czy tam 250zl)
Reasumujac... W tej chwili wychodzi na to ze jak przedluze umowe to dostane wiecej minut (ktorych i tak nie wykorzystuje bo 400 to max co jest mi potrzebne) co prawda do wszystkich sieci (co rowniez mnie malo interesuje bo wiekszosc tel. ktore wykonuje sa w sieci, a nawet jak doplacam to 10zl za telefony do Play) i drogi telefon (ktory w tej chwili jest w cenie poza abonamentem - jakiej byl 3gs jak podpisywalem umowe 3 lata temu)...
Konczac ten moj pokrecony post (wiem idzie sie zakrecic
) wychodzi na to ze proponuja mi praktycznie te same warunki i drogi telefon... czyli uciekac do Play gdzie daja mi w tym abo 4s za 500zl
chyba ze ktos tutaj uwaza ze jest promyk nadziei ze negocjacje sie udadza 

Reasumujac... W tej chwili wychodzi na to ze jak przedluze umowe to dostane wiecej minut (ktorych i tak nie wykorzystuje bo 400 to max co jest mi potrzebne) co prawda do wszystkich sieci (co rowniez mnie malo interesuje bo wiekszosc tel. ktore wykonuje sa w sieci, a nawet jak doplacam to 10zl za telefony do Play) i drogi telefon (ktory w tej chwili jest w cenie poza abonamentem - jakiej byl 3gs jak podpisywalem umowe 3 lata temu)...
Konczac ten moj pokrecony post (wiem idzie sie zakrecic

Rachunki wychodzą Ci ok. 250 zł, więc to może być jakiś argument negocjacyjny. Taki klientów to oni nie chcą tracić. Należy jednak zauważyć, że zniżka na tel. to jest ciężki orzech do zgryzienia dla operatora. Wolą klienta zapchać minutami i niech się cieszy mimo, że ich nie wykorzysta:PMajin86 pisze: chyba ze ktos tutaj uwaza ze jest promyk nadziei ze negocjacje sie udadza
5XX XXX XXX: Plus
Orange
Play
T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile
Nju mobile
Play

6XX XXX XXX: T-mobile

Srednio co miesiac ok 350zlzygikuleczka pisze:Rachunki wychodzą Ci ok. 250 zł, więc to może być jakiś argument negocjacyjny.

A mógłbyś wskazać ten cennik linkiem? Bo na stronie znajduję stary z 03.02.2013 r.kokos- pisze:Chciałem sie przed chwileczka zalogowac do Iboa i niestety niemoge trwaja jakies prace, ciekawe ile by chcieli za xperia T
EDIT
------
zmienił sie cennik teraz jest z datą 27.02.2012
Na stronie jest oczywiście nowy: http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 111111.pdf
wlasnie skonczyem rozmawiac z SUKiem.
Bardzo mila Pani zaproponowala mi:
- Xperia Z 1099 zł
- 24 miesiace abo a w nim
- 54 tys minus wymiennych na smsy i mmsy
- 2 giga danych w kompresji razy 3. Jak korzystam z tel to 6 giga a jak jako hot spot to 2 giga
Jak wam sie wydaje? warto?
Bardzo mila Pani zaproponowala mi:
- Xperia Z 1099 zł
- 24 miesiace abo a w nim
- 54 tys minus wymiennych na smsy i mmsy
- 2 giga danych w kompresji razy 3. Jak korzystam z tel to 6 giga a jak jako hot spot to 2 giga
Jak wam sie wydaje? warto?
Przy jakim abonamencie otrzymałeś takie warunki?janekbossko pisze: Jak wam sie wydaje? warto?
OT Max->3210->C45->E398->VS3->X200->K510i->N 6131->N E51->N 5800->i900->i8000->IP4->HTC One S->Note 2->1+1->1+2->1+3->S8+->Redmi Note 4->G6->V30+->IP 7+->Note 9->1+7 Pro->1+8 Pro
zalezy mi na danych i telefonie. Minut nie da sie nawet w miesiacu przegadac.
Chodzi o sama ofertę.
Chodzi o sama ofertę.
dla porównania w PLAY Formuła 4.0 za 119zł / 24mc otrzymujesz
- nielimitowane rozmowy
- 2,5gb internetu
- xperia Z za 899zł
Play - 3755 zł
T-mobile - 3715 zł
Czyli propozycja dla Ciebie w T-mobile wychodzi ciut taniej - 40 zł
- nielimitowane rozmowy
- 2,5gb internetu
- xperia Z za 899zł
Play - 3755 zł
T-mobile - 3715 zł
Czyli propozycja dla Ciebie w T-mobile wychodzi ciut taniej - 40 zł

OT Max->3210->C45->E398->VS3->X200->K510i->N 6131->N E51->N 5800->i900->i8000->IP4->HTC One S->Note 2->1+1->1+2->1+3->S8+->Redmi Note 4->G6->V30+->IP 7+->Note 9->1+7 Pro->1+8 Pro
Czy to dobra oferta dla firm ( otrzymałem ofertę mailem)
Z telefonem:
- abonament Nowa Firma 60
- cena 25zł. netto
- 165 minut do operatorów
-24m/umowa
Czy ktoś mógłby wkleić cennik tel. dla firm
Bez telefonu
Nową Firmę 60, ilość minut 165, w cenie 20zł netto i 18 miesięczny okres umowy.
Czy można coś więcej wytargować dla firm ?!
Zależy mi na jak najniższym abo
Z telefonem:
- abonament Nowa Firma 60
- cena 25zł. netto
- 165 minut do operatorów
-24m/umowa
Czy ktoś mógłby wkleić cennik tel. dla firm
Bez telefonu
Nową Firmę 60, ilość minut 165, w cenie 20zł netto i 18 miesięczny okres umowy.
Czy można coś więcej wytargować dla firm ?!
Zależy mi na jak najniższym abo
Majin86 pisze:Tylko ze tam jest ta sluchawka za 900zl + abo 119zl... szczerze wydaje mi sie to troche drogo i chcialbym wynegocjowac abo ok 100zl + iPhone max 500zl....
Nie wiem skąd wziąłeś taką cenę IPhona 4S bo w najnowszym cenniku go nie widzę jest tylko 4 8GB za 479zł i 5 najtańsza 16GB 1619zł w Rodzina 140. Jak już dziś wcześniej pisałem przy normalnej rozmowie z SUK bez żadnego nacisku zaoferowano mi taryfę R140 abonament 109zł i 200zł zniżki na słuchawkę.
Podejrzewam że 4S też mają, mimo że nie ma jej w cenniku. Mi dziś zaproponowali HTC One X, a w cenniku go nie ma.
Reasumując IP4 byś miał za 279zł a 5 16GB za 1419zł.
Hmm, a co z multimedialną R20?arasel pisze:Na stronie jest oczywiście nowy: http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 111111.pdf

Z informacji Telepolis - link tutaj wynika, że R20 wciąż istnieje. Tymczasem cennik multimedialnej powyżej zaczyna się od R40. Czy może te taryfy zmieniły nazwę o jedno oczko do przodu?
Taryfa w SUK, gdzie jest 750 minut + 2 GB za 64,90 zł to w końcu R60 czy R80?
Bo nie wiem, na którą kolumnę z cenami telefonów patrzeć