robsoneq pisze:mostom pisze:robsoneq pisze:czyżby w ofercie dla przedłużających zrezygnowali z taryfy R20?
Ale tylko w nazewnictwie - bo ta taryfa (u nowych R20) jest po prostu taryfą R40 u przedłużających. Ta sama cena i warunki.
Chyba nie do końca. Wcześniej najniższy abonament był za 39,90 a teraz 49,90 - w związku z tym znacznie zmienił się cennik telefonów.
Już mnie się mieszają te oferty, ale wychodzi na to, że te same warunki co dla nowych są też w BOA dla przedłużających, tylko jest przesunięcie taryfy o jedną z nazwy - cena i warunki te same (choć gdzieś tam widziałem chyba 5 zł różnicy w abonamencie) i telefony też mają takie same ceny, choć w innych taryfach tylko się nazywają. Wcześniej myślałem, że ceny tel. były korzystniejsze dla przedłużających, ale nie, są takie same. Po co więc to mieszanie z przesunięciem taryf? Ja wezmę R80, a nowy R60 i co z tego? Korzyść chyba widzę tylko za 2 lata, kiedy razem będziemy traktowani jako przedłużający, ale ja już będę miał R80, co i tak na nic, bo potem zrównują oferty dla wszystkich w sieci. O co chodzi tak na serio?
W BOA znów są błędy, bo wyświetla 250mb, a ktoś pisał, że jest 1 gb, tak samo z minutami - w ramce zestawiającej propozycje taryf jest, np 750 minut, a jak rozwinie się szczegóły, to jest ich 700.