Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Orange robi skomplikowane oferty,jeśli chcesz mieć tanio w rodzinie to wystarczy zakupić samą kartę sim w PLAY z abonamentem za 9 zł i już można mieć rozmowy nielimitowane w PLAY,co do Plus-a i Orange,miałem obie sieci i jakość w Plus jest zdecydowanie lepsza niż w Orange,przynajmniej ja tak miałem nie tylko u siebie bo się przemieszczam po kraju to ta ocena jest obiektywna,odradzałbym budowanie wszystkiego na Orange bo wystarczy,że sieć zmieni ofertę na gorszą dla klientów i może się okazać,że zniżki w Orange za więcej niż jedną usługę nie będą tak atrakcyjne.borek891 pisze:U mnie w rodzinie mama ma komórkę w Orange, do tego jeszcze internet i stacjonarny. Ojcu właśnie kończy się umowa z Plusem, ale chyba oferta jaką mu składali nie jest najlepsza. Najlepiej by było chyba, gdyby oboje mieli telefon w Orange. Ojciec obecnie płaci coś ponad 70 zł abonamentu. Co za podobną kwotę mógłby otrzymać w Oragne
W ten sposób rozumując każda sieć włącznie z Play może coś kiedyś pogorszyć. Jak zmieni ofertę na gorszą, to przecież nikt Was nie zmusi do kolejnego przedłużenia a Was i tak obowiązują warunki, które zostały zawarte w umowie. Równie prawdopodobne jest, że zniżki za kilka usług w Orange mogą być jeszcze większe.ciekawy pisze:odradzałbym budowanie wszystkiego na Orange bo wystarczy,że sieć zmieni ofertę na gorszą dla klientów i może się okazać,że zniżki w Orange za więcej niż jedną usługę nie będą tak atrakcyjne
Pewnie następna twoja rada to będzie żeby przenieść całą rodzinę do Playjeśli chcesz mieć tanio w rodzinie to wystarczy zakupić samą kartę sim w PLAY z abonamentem za 9 zł i już można mieć rozmowy nielimitowane w PLAY
Ruben, widzę, że znasz ofertę Plusa.Ruben pisze:...
Ojcu zaproponowali standardową ofertę, która jest na stronie tj. Masz Smartfon: 400min, nielimitowane w sieci, 1GB, HTC za 59 pln. A 600min, o których wspominasz jest w taryfie Masz Gadasz czyli 100MB zamiast 1GB.