- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Ja również wczoraj aktywowałem pakiet. Dzisiaj rano sprawdzam *108# i..?
250MB za free ważne do 17.03.13
Dodatkowe doładowanie+darmowe smsy do końca roku+darmowy internet= ta sieć z każdym dniem przekonuje mnie coraz bardziej do siebie.
A mieliście już "urodziny" będąc w VM? Jak zakładałem konto w Klubie Virgin to trzeba było wpisać kiedy się obchodzi urodziny. Czyżby jakiś bonusik na urodziny? Chociaż same życzenia byłyby miłym gestem.
250MB za free ważne do 17.03.13

Dodatkowe doładowanie+darmowe smsy do końca roku+darmowy internet= ta sieć z każdym dniem przekonuje mnie coraz bardziej do siebie.

A mieliście już "urodziny" będąc w VM? Jak zakładałem konto w Klubie Virgin to trzeba było wpisać kiedy się obchodzi urodziny. Czyżby jakiś bonusik na urodziny? Chociaż same życzenia byłyby miłym gestem.
Żeby się nie okazało, że to jakiś błąd w systemie i nas potem podliczą za to. Taki pakiet normalnie warty jest 12 zł.lee pisze:w CMOKu nie maja pojecia o tym pakiecie
Super. Daj znać, co i jak.macc pisze:Lada dzień będę miał możliwość sprawdzenia tego.
Jakby to było takie proste to już bym tam "siedział". Jednak 800 zł kary umownej to póki co dużo. Może jak będzie mniejsza kara to przyspieszę ten procesartix pisze:Mnie już skutecznie przekonali do zmiany numeru na dziewiczy

witam, mam pytanie - aby skorzystac z promocji 2013 smsow do wszystkich jedynym kosztem jaki poniose bedzie jednorazowe doladowanie za minimum 5 zl i koszt startera 8 zl (chyba ze przeniose numer) gdyz jest roczna waznosc za darmo?
Ostatnio zmieniony 16 lut 2013, 18:06 przez jason22, łącznie zmieniany 1 raz.
Obniżenie stawki MTR do Play nie jest równoznaczne z obniżeniem cen połączeń.warczanek pisze:Panowie jak cena spadnie do play z ponad 70 groszy do np 29 groszy czy wtedy też cena spadnie do VM , czy ta Firma będzie miała jakiś przywilej coś na stylu Play
Biuro Obsługi Virgin Mobile 

Vigin Mobile wprowadziła znowu nową promocję, w której jest możliwość zakupienia złotego numeru w kwocie 8 złotych.
Aż 3000 złotych numerów zostało wrzuconych do puli numerów zwykłych, które wystarczy "wyłapać" i zakupić w promocyjnej cenie.
Dodatkowo startery zamówione do 22-02-2013 otrzymają doładowanie 10+5zł.

Aż 3000 złotych numerów zostało wrzuconych do puli numerów zwykłych, które wystarczy "wyłapać" i zakupić w promocyjnej cenie.
Dodatkowo startery zamówione do 22-02-2013 otrzymają doładowanie 10+5zł.