• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#61260  autor: piotrz
 16 mar 2006, 16:55
mówię-niech poszuka w moich dawnych postach- tam napisałem co jest nie tak.
a jak nie możesz znaleźć to trudno.Widać nie szukałeś dokładnie

#61302  autor: orB
 16 mar 2006, 19:55
Na pierwszych trzech stronach są może 2-3 negatywne komentarze, więc nie wiem o co Ci chodzi :| ogólnie albo wiara chwali albo czegoś nie wie. Jak tak patrze na te niektóre komentarze to mam wrażenie, że zatrzymali się w ewolucji w wieku 5 lat :)

#61372  autor: szczeka
 17 mar 2006, 10:30
ludzie, o co Wam chodzi? piotrz, napisalem, ze nie ma na nia tapet, gier etc. jak dla mnie zalosny przyklad twierdzacy o slabosci e1000...Dragon, jak mozna kierowac sie opinia na inspiracji??!! raczej nie miales kontaktu z tym telefonem, wiec za duzo powiedziec o nim nie mozesz, a ja przeciwnie- i jak dla mnie telefon jest super, bardzo dobry aparat, super mp3 (lepsze niz w sx1, czy k700i), extra wyswietlacz, dzieki czemu super gra sie w gry etc., gdyz graficzka jest przecudna...telefon marzenie ;) tylko wyglad troche niemrawy jak dla mnie..

#61410  autor: piotrz
 17 mar 2006, 14:53
szczeka pisze:, bardzo dobry aparat, super mp3 (lepsze niz w sx1, czy k700i), extra wyswietlacz, dzieki czemu super gra sie w gry etc., gdyz graficzka jest przecudna..
z tym się zgadzam! mp3 i aparat i wyświetlacz jest bardzo dobry. cała reszta jest to kitu! ciągle telefon się wieszał, po hmmm...2?-3? tygodniach już nie działał klawisz "6"
ja nie mam zastrzeżen do funkcji, tylko do oprogramowania- ono było baaardzo niedopracowane.dochodzi jeszcze nieładująca się bateria- nie wiem, czy to wy wszystkich, czy tylko w moim, jednak bateria się nie ładowała do końca, mimo, że telefon był nna ładowarce nawet ponad jeden dzień.
jak dla mnie koniec tematu o e1000.widać Was się nie da przekonać.

#61420  autor: Vin
 17 mar 2006, 15:29
Hmmmmm tego, czy mp3 jest lepsze to nie wiem...razcej nie...do sx'a wystarczy wgrać odpowiedniego mp3 playera(ten zwykły wydaje dźwięki podobne do pierdzienia... :evil: ) i jest taka jakość dźwięku, zęe nie pogadasz :) :twisted:
Symbian jest 100x bardziej multimedialny :)
Mozesz oglądać filmy, masz tyle gier, że po tygodniu(mam już około 50 gier :D ) nie wiesz która jest która :shock:
Zresztą zatejestrój sie i wejdź w "jaketok" na
tej stronie, a zobaczysz ile masz gier na ten telefon :twisted:

#61433  autor: piotrz
 17 mar 2006, 16:41
VINAMP pisze:Hmmmmm tego, czy mp3 jest lepsze to nie wiem...razcej nie...do sx'a wystarczy wgrać odpowiedniego mp3 playera(ten zwykły wydaje dźwięki podobne do pierdzienia... :evil: ) i jest taka jakość dźwięku, zęe nie pogadasz :)

jak dla mnie grały bardzo podobnie na słuchawkach . jednak na głośnikach to niebo a ziemia :)
co nie zmienia faktu, że z sxa byłem o wiele bardziej zadowolony niż z e1000.

#61435  autor: Dragon
 17 mar 2006, 16:55
jezeli telefon ma takie mozliwosci technicznie przy tak niskiej cenie to gdzies musi byc kruczek, nikt nie sprzeda ci koszulki Versace za 20zl

#61441  autor: orB
 17 mar 2006, 17:15
kruczek jest taki że to siemens :-D hehe joke :wink:
Nie wiem co tak ludziska gloryfikują tego SX-a. Taką E1000 przewyższa tylko symbianem i radiem :roll:

#61442  autor: szczeka
 17 mar 2006, 17:15
piotrz pisze:
szczeka pisze:, bardzo dobry aparat, super mp3 (lepsze niz w sx1, czy k700i), extra wyswietlacz, dzieki czemu super gra sie w gry etc., gdyz graficzka jest przecudna..
z tym się zgadzam! mp3 i aparat i wyświetlacz jest bardzo dobry. cała reszta jest to kitu! ciągle telefon się wieszał, po hmmm...2?-3? tygodniach już nie działał klawisz "6"
hmm, no to moze trafiles na jakis felerny egzemplarz, bo moj kumpel ma ten telefon juz ponad pol roku i ani razu mu sie nie zawiesil, klawiwatura tez dziala idealnie.
piotrz pisze:jak dla mnie koniec tematu o e1000.widać Was się nie da przekonać.
mnie sie przekonac nie da, bo mam codziennie kontakt z tym telefonem i znam go dobrze i wiem jaki jest ;)

a co do mp3 to na glosniku na pewno w sx1 jest gorsza jakosc, anizeli w e1000.