A kiedy aktywowałeś starter?DanielR pisze:A do kogo dzwonili z ankietą?
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Wczoraj na portalach telekomunikacyjnych pojawiła się informacja, że będą dzwonić po abonentach z ankietami. Teraz nie mogę jej znaleźć. A możne po prostu czytałem wypowiedzi osób do których już dzwonili. Mniejsza o to.yul69 pisze:Nikt do mnie nie dzwonił.
03.12.2012 r. A ma to w tym przypadku jakiekolwiek znaczenie? Wątpię.artix pisze:A kiedy aktywowałeś starter?
Pytali jak oceniam ofertę VM, czy poleciłbym ją znajomym/rodzinie - w skali od 1 do 10. Jakie usługi/pakiety (dwa rodzaje z pośród dziesięciu możliwych) wybrałbym, by uatrakcyjnić jeszcze bardziej ofertę VM. Tak jak już wspomniałem, ja wybrałem obniżkę stawek cennikowych za połączenia i SMS-y. Były do wyboru pakiety, tańsze połączenia w sieci, bonusy po doładowaniu określona kwotą, itp., itd.
"W nagrodę" miła pani przyznała mi doładowanie (5 zł na konto główne i 2,50 zł na promocyjne), przedłużając jego ważność o kolejny rok.

Z sieci komórkowych korzystam począwszy od 2004 roku.
Aktualny numer: Era Tak Tak -> Play Fresh / Play na Kartę (MNP) -> Virgin Mobile (MNP)
Aktualny numer: Era Tak Tak -> Play Fresh / Play na Kartę (MNP) -> Virgin Mobile (MNP)
A z jakiego numeru dzwonią? Do mnie dzisiaj o 12:30 dzwonił jakiś nr 223-955-XXX, ale niestety nie miałem wtedy telefonu przy sobie (to mój dodatkowy nr). Na necie znalazłem informację że jest to numer z VM, więc może to ta ankieta była. Mam nadzieję że jeszcze do mnie zadzwonią bo chętnie wziął bym udział w tej ankiecieDanielR pisze:A do kogo dzwonili z ankietą?

Mi dzisiaj przyznali bonus ok 15:30, także miłą niespodziankę miałem. 

A nie czasem 10+5DanielR pisze:Dostaliście po 7,50 zł na konto?![]()

Aktywowałem to i mam 250mb na miesiąc pod *108#
Tym ruchem jak i darmowymi sms Virgin mobile staje się Leaderem Rynku!!!
Tym ruchem jak i darmowymi sms Virgin mobile staje się Leaderem Rynku!!!
Po jakiej sieci to faktycznie chodzi ? Dostałem ten starter tak samo,aktywowałem i zasięg jako taki mam,ale po samym Play to chyba nie chodzi ,bo Play u mnie zasięg zerowy jest ? Orange ?
A jeszcze jedno przy okazji,jak to jest jak się dzwoni z NP. Orange na VM ,takie same koszty jak do Play ?
A jeszcze jedno przy okazji,jak to jest jak się dzwoni z NP. Orange na VM ,takie same koszty jak do Play ?