• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 5 z 69
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 69

#612287  autor: Veallentine
 07 lut 2013, 11:07
Berthezz możesz zadzwonić na BOK i zapytać jak wygląda zamówienie.

mariusz91 LG L9 póki co nie ma, w raporcie dostałem informacje, iż od 11 ma się pojawić, pewnie będzie to wyglądało tak, że wskoczy 10 sztuk które pójdą w 3min ; )

P.S. Proszę o to żeby każdy traktował moją pracę poważnie, jeżeli ktoś chce składać zamówienie, i później go nie odbierać z dość infantylnych powodów tym samym tracąc czas mój, pracowników Orange oraz kurierów, proszę niech tego nie robi, bo później pozostaje tylko pewien...niesmak : )

Aktualna oferta sieci Orange kanłu Telesales:

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=64599

Wszelakie pytania co do promocji w sieci Orange, pw/mail ; )

xxx

#612308  autor: impreza
 07 lut 2013, 12:49
Witam, jestem zainteresowany przejściem z Play oraz telefonem Sony Xperia S, proszę o informacje czy spodziewane są jakieś promocje w abonamencie Multi za 69 zł?

#612461  autor: Veallentine
 08 lut 2013, 09:52
Niestety nie ; )

Aktualna oferta sieci Orange kanłu Telesales:

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=64599

Wszelakie pytania co do promocji w sieci Orange, pw/mail ; )

xxx

#613323  autor: michauu92
 12 lut 2013, 19:19
Czy chwilowy brak telefonu Sony Xperia P w sklepie internetowym jest faktycznie chwilowy i jego sprzedaż i dostępność będzie kontynuowana? Dziękuje za informację, pozdrawiam.
 #613341  autor: marta2901
 12 lut 2013, 19:52
Witam czy ktos sie orientuje czy bedzie jeszcze dostepny w orange iphone 5 16??? Czekam juz chyba 2 tyg i w dalszym ciągu jest niedostepny w sklepie internetowym.

#613403  autor: swedenus
 12 lut 2013, 23:45
Mam pytanko do tych co podpisali umowę przez telesales.
Czy przy wynegocjowanych 6msc gratis na umowie widniał
3msc okres?

swedenus

#613553  autor: Orange Ekspert
 13 lut 2013, 15:50
marta2901 pisze:Witam czy ktoś sie orientuje czy bedzie jeszcze dostepny w orange iphone 5 16??? Czekam juz chyba 2 tyg i w dalszym ciągu jest niedostepny w sklepie internetowym.
Czekamy na kolejne dostawy. Zachęcam do śledzenia strony internetowej na bieżąco.

swedenus pisze:Mam pytanko do tych co podpisali umowę przez telesales.
3msc okres?
W tym momencie rabat 100% przez 6 pełnych okresów rozliczeniowych obowiązuje przy abonamencie za minimum 59,90 zł (Smart Plan) i umowie na okres 24 miesięcy (tylko w przypadku telesprzedaży). Czy zostały spełnione te warunki? W niektórych pojedynczych przypadkach na umowie mogła się pojawić informacja o rabacie na okres 3 miesięcy, mimo że rabat będzie przyznany na 6 miesięcy zgodnie z regulaminem promocji. Jeśli chcesz się upewnić to zachęcam do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta pod numerem *100.

Pozdrawiam
Tomek
Orange Ekspert

#613570  autor: orson_dzi
 13 lut 2013, 16:39
Orange Ekspert pisze:Jeśli chcesz się upewnić to zachęcam do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta pod numerem *100.
Ale nie od razu po podpisaniu umowy, tylko po kilku dniach. Taka zmiana jest wprowadzana z małym opóźnieniem.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#613585  autor: swedenus
 13 lut 2013, 17:26
orson_dzi pisze:
Orange Ekspert pisze:Jeśli chcesz się upewnić to zachęcam do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta pod numerem *100.
Ale nie od razu po podpisaniu umowy, tylko po kilku dniach. Taka zmiana jest wprowadzana z małym opóźnieniem.
Abo 69 załatwiane przez Veallentine.
Niby dostałem warunki 6msc na maila, ale umowa to dokument wiążący przecież.
Już raz miałem zonk, że rozmowa jest nagrywana, a później nawet rzecznik praw konsumenta się wypiął jak prosiłem go o pomoc w sprawie.
Nie ogarniam powiem szczerze czegoś takiego, żę się ustala warunki, a umowa tego nie potwierdza?
Przecież to wiążący dokument!

swedenus

#613606  autor: Bofedojo
 13 lut 2013, 19:19
Jestem zainteresowany przeniesieniem numeru z LG L9, tylko czy ten model będzie jeszcze w ofercie orange? Już nawet ze strony zniknął...

#613616  autor: marcinj
 13 lut 2013, 19:43
Z tym telefonem w Orange to są już od jakiegoś problemu w Orange.

http://www.gsmmaniak.pl/177125/klienci- ... rue-story/

Możesz w salonach poszukać, może szczęście dopisze. Też najpierw zapytaj o cenę bo ten telefon podrożał. Żebyś nie podpisał umowy i nie zdziwił się ceną :)

#613661  autor: marta2901
 13 lut 2013, 22:53
Orange Ekspert pisze:
marta2901 pisze:Witam czy ktoś sie orientuje czy bedzie jeszcze dostepny w orange iphone 5 16??? Czekam juz chyba 2 tyg i w dalszym ciągu jest niedostepny w sklepie internetowym.
Czekamy na kolejne dostawy. Zachęcam do śledzenia strony internetowej na bieżąco.

swedenus pisze:Mam pytanko do tych co podpisali umowę przez telesales.
3msc okres?
W tym momencie rabat 100% przez 6 pełnych okresów rozliczeniowych obowiązuje przy abonamencie za minimum 59,90 zł (Smart Plan) i umowie na okres 24 miesięcy (tylko w przypadku telesprzedaży). Czy zostały spełnione te warunki? W niektórych pojedynczych przypadkach na umowie mogła się pojawić informacja o rabacie na okres 3 miesięcy, mimo że rabat będzie przyznany na 6 miesięcy zgodnie z regulaminem promocji. Jeśli chcesz się upewnić to zachęcam do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta pod numerem *100.

Pozdrawiam
Tomek
Orange Ekspert

Czy przy abonamencie smart plan multi za 159 rowniez jest ta promocja na telesales??i Czy moglabym prosic o numer bezposredni do Pana ,zeby w razie czego jak pojawi sie telefon sprawnie go zamowic ,znalezienie numeru dodzwonienie sie do konsultanta i tlumaczenie wszystkiego od poczatku zajmie mi pewnie tyle czasu ze po kilku godz okaze sie ze telefonów juz nie ma jak to juz było pare razy.
Z góry dziekuje za odpowiedz na pw

#613735  autor: glaniu
 14 lut 2013, 11:36
Witam, jakie są dostępne obecnie telefony?

#613792  autor: fortel
 14 lut 2013, 16:43
@glaniu, gdzie, w Orange ? zajrzyj na www.orange.pl ...i nie zadawaj takich pytań :oops:

#613815  autor: sratanik
 14 lut 2013, 18:40
Witam,
jeśli chcesz przenieść numer do Orange i zyskać do 6 miesięcy abonamentu za darmo to proszę o wysłanie numeru, wraz z informacją o której godzinie można się skontaktować ( 8-16). Postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytanie dotyczące przeniesienia numeru do sieci Orange poprzez prywatną wiadomość.

Pozdrawiam,
Konsultant sieci Orange (przenoszenie numerów)

#613833  autor: glaniu
 14 lut 2013, 20:32
fortel, nie wymądrzaj się Panie alfa i omega bo na kanale telesales mają dostępne inne telefony niż w sklepie internetowym. Nazwa tematu to oferta na kanale telesales...... i nie rób takich głupich minek

#614286  autor: michauu92
 16 lut 2013, 21:53
Czy jest możliwe przeniesienie numeru do sieci Orange przez stronę internetową, w sytuacji gdy już się jest abonentem Orange? Mam w Orange jeden telefon, jednak przy próbie przeniesienia numeru nie ma opcji przeniesienia, gdy zaznaczę, że jestem już klientem Orange. Przenoszenie numeru, przynajmniej na stronie internetowej, wymaga bycia nowym klientem.

#614657  autor: Orange Ekspert
 18 lut 2013, 09:34
swedenus pisze:
orson_dzi pisze:
Abo 69 załatwiane przez Veallentine.
Niby dostałem warunki 6msc na maila, ale umowa to dokument wiążący przecież.
Już raz miałem zonk, że rozmowa jest nagrywana, a później nawet rzecznik praw konsumenta się wypiął jak prosiłem go o pomoc w sprawie.
Nie ogarniam powiem szczerze czegoś takiego, żę się ustala warunki, a umowa tego nie potwierdza?
Przecież to wiążący dokument!

Przy telesprzedaży rabat nadal obowiązuje i jest wprowadzany „ręcznie” do systemu. Tak, więc bez obaw.
marta2901 pisze:

Czy przy abonamencie smart plan multi za 159 rowniez jest ta promocja na telesales??i Czy moglabym prosic o numer bezposredni do Pana ,zeby w razie czego jak pojawi sie telefon sprawnie go zamowic ,znalezienie numeru dodzwonienie sie do konsultanta i tlumaczenie wszystkiego od poczatku zajmie mi pewnie tyle czasu ze po kilku godz okaze sie ze telefonów juz nie ma jak to juz było pare razy.
Z góry dziekuje za odpowiedz na pw
W tym abonamencie promocja również obowiązuje.
michauu92 pisze:Czy jest możliwe przeniesienie numeru do sieci Orange przez stronę internetową, w sytuacji gdy już się jest abonentem Orange? Mam w Orange jeden telefon, jednak przy próbie przeniesienia numeru nie ma opcji przeniesienia, gdy zaznaczę, że jestem już klientem Orange. Przenoszenie numeru, przynajmniej na stronie internetowej, wymaga bycia nowym klientem.
Jeśli posiadasz ofertę abonamentową w innej sieci to możesz przenieść numer przez stronę. Wybierz opcję „jestem nowym klientem” a następnie „przenoszę numer”

Pozdrawiam
Tomek
Orange Ekspert

#614817  autor: ukefake
 18 lut 2013, 21:12
mam taką zagwozdkę z pewną kombinacją...
przeniesienie numeru na smartplan multi 49. czy można jednocześnie dostać zniżkę na 6 miesięcy i 15zł z orange open?

#614835  autor: BarthezzLodz
 18 lut 2013, 21:39
ukefake, dlaczego nie? :)

Uśmiechnij się! ;)

Nokia 3310 -> Sony Ericsson T630 -> LG KU800 Chocolate -> Nokia N76 - > Samsung S8500 Wave -> LG L9 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S6 EDGE 64GB
  • Strona 5 z 69
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 69
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5