• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #613018  autor: raczek2506
 11 lut 2013, 15:20
Witam,

Kończy mi się właśnie MIX w Plusie i mam dylemat z wyborem.
Ogólnie dużo rozmawiam tylko z jedną osobą w sieci Plus poza tym max 50 minut z innymi numerami oraz wysyłam tak do 150 sms-ów do wszystkich sieci. Chciał bym zachować swój dotychczasowy numer do momentu kiedy żonie skończy się abonament w plusie (9 miesięcy) i następnie oboje zmienimy sieć.

Prosił bym o doradzenie w tej kwestii.
Z góry dziękuje.

#613191  autor: Spioszek
 12 lut 2013, 01:40
Może tak przejść z Mixa na Plus na kartę, włączyć promocje darmowy nr po doładowaniu, i wybrać go do żony.

Do tego SMSy do wszystkich sieci po 3gr za SMS (aktywacja co miesiąc 5zł).
A pozostałą kase przedzwonić do innych sieci, teraz w Plus na kartę 29gr masz nawet do Playa ;).

Można by było jeszcze wybrać profil z SMSami do Plusa do tego te SMSy za 3gr do innych sieci.
Jak będziesz pisał SMSy do Plusa to powinno Ci zabrać tylko 3gr za cały dzień pisania zamiast 39gr, od taki mały myk ;).