• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#606923  autor: avt31
 10 sty 2013, 06:23
aizo pisze:Zobaczcie na allegro oferty ZM. Minuta wychodzi prawie darmo.
Będzie argument do likwidacji ZM. Obawiam się, że do 1 lipca znikną.

Cytat z blogu Marcina Gruszki: http://www.blogplay.pl/2013/01/1-za-2-p ... dpowiedzi/

Pytanie:
Bartosz 09.01.2013 o 10:17
czyli reasumujac kiedy wylaczycie stare zbieraj minuty?

Odpowiedź:
Marcin Gruszka
09.01.2013 o 10:33
Nie wykluczamy, nic nie wiem o takich planach

#606924  autor: Sig
 10 sty 2013, 06:40
avt31 pisze:
aizo pisze:Zobaczcie na allegro oferty ZM. Minuta wychodzi prawie darmo.
Będzie argument do likwidacji ZM. Obawiam się, że do 1 lipca znikną.

Cytat z blogu Marcina Gruszki: http://www.blogplay.pl/2013/01/1-za-2-p ... dpowiedzi/

Pytanie:
Bartosz 09.01.2013 o 10:17
czyli reasumujac kiedy wylaczycie stare zbieraj minuty?

Odpowiedź:
Marcin Gruszka
09.01.2013 o 10:33
Nie wykluczamy, nic nie wiem o takich planach
Osłabiacie mnie ludzie... Są oferty, bo czemu miałoby nie być? CO zmieniło się w sytuacji do np. sprzed dwóch tygodni? NIC. Powiem więcej, takie oferty, pewnie jeszcze tańsze, bo "byznesmeny" z Allegro będą chciały wykorzystać okazję do końca, będą się trafiać do 15 stycznia + 30 dni. Potem o ile będą w ogóle obecne, to już w mniejszej ilości i wyższej cenie, bo pula klientów się drastycznie zmniejszy.

Ponadto bawi mnie jak łatwo łykacie tłumaczenie o Allegro... Halo, Play spokojnie mógłby się porozumieć z Allegro i wprowadzić zbieranie minut na listę zakazanych przedmiotów, a po tym wystarczyłby jeden raport i przedmiot jest zdejmowany, a wystawiający dostaje ostrzeżenie... Przeraża mnie jak łatwowierni i chętni do łykania korporacyjnej papki są obecnie ludzie. No, ale Gruszka to spec od prania mózgów, więc jak ktoś od dawna czyta blog Play to pewnie już ma zaburzoną percepcję :-).

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#606925  autor: Kryniczanin
 10 sty 2013, 08:33
Play może też zdefiniować w pre-paid inaczej sieć telekomunikacyjną P4 jeśli chodzi o ZM. Wystarczy dać zapis że można minuty doliczać i wykorzystać tylko w zasięgu macierzystym Play.

#609367  autor: deka87
 23 sty 2013, 10:21
Nie za darmo, a za 3zł. i nie na zawsze, a do czasu odwołania promocji.
a jednak się nie myliłem, znalazłem cennik oferty którą mam i jest wyraźnie napisane, że ZM włącza się w niej za darmo ;)
http://www.play.pl/resources/pdf/cennik ... ay_old.pdf

#611601  autor: wziuuuu
 03 lut 2013, 20:25
A orientujecie sie czy w Mixturze nadal są możłiwe do włączenia ZM ?
Teoretycznie w pakietach widnieje ZM.

Obrazek

#611615  autor: Pablo-1986
 03 lut 2013, 21:52
Ja mam u żony w mixturze zm. Sam używam Orange do nabijania minut.

Dobry humor podstawą dnia.

#612823  autor: JanNowak
 10 lut 2013, 16:19
czy wie ktoś czy Play może wyłączyć Zbieraj Minuty włączone kiedyś-kiedyś?
Mowa o prepaidzie Play Fresh

Pozycjonowanie stron Pierwsze Pozycje

#612824  autor: Robaas
 10 lut 2013, 16:22
było o tym wiele razy, wszystko mogą, może nie będzie to najłatwiejsze (tak jak przy NZM) ale jak będą chcieli to znajdą sposób (wykluczanie się z innymi promocjami, doprowadzenie do tego by każdy chciał zmienić profil np przez nieatrakcyjne ceny itp).