Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
skąd ta informacja? nie mogę tego znaleźć na stronie play.plMarekAG pisze:Szkoda tylko, że jest w Play przy przeniesieniu opłata aktywacyjna 49zł
no limit do play w opcji za 9 zł jest jak najbardziej rewelacyjną opcją, ale pakiet 200 minut do wszystkich sieci po miesiącu jest płatny: 10 zł za miesiącPrzemek7 pisze:Polecam uwadze abo Formuła S (bez telefonu) 9 zł (w tym no limit do Play) + 200 minut do wszystkich 10 zł + no limit stacjonarne 10 zł = 29 zł/mies.
Ktoś potrzebuje 400 min do wszystkich, ktoś inny 1000-2000 minut na stacjonarne (może tego jeszcze nie wie dotychczas ograniczany mikropakiecikami za lojalność typu 30 minut). Najważniejsze, że dzięki Play można to mieć za 10-20 zł. Z przysłowiową "świecą" szukać tego w najniższych abo u innych operatorów. Do tego 39gr/min u innych......chyba bardziej opłaca...
Jakbym czytał siebie. To samo miałem w Orange i to mnie bardzo, bardzo wkurzyło. Ja i autor nie nabraliśmy się, ale na pewno ktoś na takie rzeczy nabiera się.MarekAG pisze:Witam,
Była w sieci prawie 6 lat i w salonie zaproponowano jej... gorsze warunki niż miała.
Myślę, że to zbyt duże uogólnienie. Nie w każdym przypadku jest taniej. Wystarczy przeczytać wątekmarcinj pisze:Tutaj zaproponowano jakąś utrzymaniówkę orange, ale play utrzymaniówki ma lepsze od orange, szczególnie bez telefonu.