• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #61261  autor: M1S1EK
 16 mar 2006, 17:03
Szukam telefonu do max. 400 zl powinien miec:
- mp3
- karty pamieci
- IrDE
- aparat i ew. kamere

wiem ze bedzie ciezko znalesc moze Nec e 616 ale nie wiem czy irda laczy sie ze wszystkimi fonami

i to nie jest fon dla mnie tylko dla kumpla a zakup raczej na allegro

#61262  autor: dziedziel
 16 mar 2006, 17:07
K700i nie ma kart pamieci ale jest fajny lub sx1 (dozbieraj jeszcze troche) ma wszystko co napisałeś + jak powiedział moj kolega "sylwiana" (symbiana).

Pozdrawiam Dziedziel

#61264  autor: M1S1EK
 16 mar 2006, 17:14
a czy nie napisalem wam ze to tel dla kumpla :?: i on pozatym nie zna sie na telefonach mu raczej chodzi o to zeby mogl se posluchac muzyki, porobic foty itp. a nie bawic sie z programami na symbiana

#61265  autor: zol82
 16 mar 2006, 17:18
M1S1EK pisze:a czy nie napisalem wam ze to tel dla kumpla :?: i on pozatym nie zna sie na telefonach mu raczej chodzi o to zeby mogl se posluchac muzyki, porobic foty itp. a nie bawic sie z programami na symbiana
A co to za różnica?
SX bedzie najlepszy! Symbian, mp3, karty pamięci.
Wszystko czego chce twój kumpel.

#61267  autor: piotrz
 16 mar 2006, 17:20
kolega nie będzie się musiał bawić symbianowskimi progsami. A jak najdzie go ochota to nie będzie musiał zmieniać telefonu. W każdym razie chyba lepiej jest mieć więcej niż mniej? Prawda?

#61270  autor: zol82
 16 mar 2006, 17:23
Chyba, że obejdzie się bez irdy to jeszcze może Motorole V980

#61271  autor: M1S1EK
 16 mar 2006, 17:25
a i zapomnialem powiedziec za sam mam miec SX1 i jak mu pokazalem to powiedzial ze za cholere nie chce takiego fonu bo klawiatura lipna i ogolnie mu sie nie podoba wiec sx1 odpada ja sie zastanawiam dla niego nad Necem E616 co o nim sadzicie

#61283  autor: Dragon
 16 mar 2006, 18:11
a 3650 ? Spelnia wszystkie wymagania, nic innego raczejn ie znajdziesz

#61285  autor: szczeka
 16 mar 2006, 18:35
jak kolesiowi klawiatura w sx1 sie nie podoba to w 3650 raczej tez nie :P do tego tylko 4096 kolorow i jest nieco duza :) i nie spelnia wszystkich wymagan do konca, bo te mp3 sa baardzo slabej jakosci..

do 400zl bralbym k700i...

#61292  autor: Dragon
 16 mar 2006, 19:11
no to 3660, wyswietlacz 65000 kolorow, do tego normalna klawiatura i git

#61300  autor: l3p
 16 mar 2006, 19:51
Klawiatura w Sx`ie to moim zdaniem kwestia przyzwyczajenia. Sam mam zamiar sobie Go sprawic za kilka miesiecy. A na K700i to sobie mp3 nie poslucha zbytnio przy 40mb pamieci i bez kart ;/

#61371  autor: szczeka
 17 mar 2006, 10:27
mp3 mozna odpowidnio skonwertowac, przy czym jedna bedzie srednio zajmowala 2mb, wtedy wejdzie okolo 15, czyli tyle, co na jedna plyte audio ;) jak sie skoncza mp3, zawsze mozna wlaczyc radio...w sx1 w sumie tez :) ten siemens nie jest zly, bawilem sie nim i spodobal mi sie, tzn. funkcje, a nie wyglad :) najbardziej moja uwage przyciagnela gre, w ktorej zabijamy muchy na tle, tego, co widzi obiektyw aparatu- fajny bajer :) hrhrhr, duzo jest tego typu gier na symbiana, efekt super, z tym, ze baterii troche zzera..

#61396  autor: Bartek666
 17 mar 2006, 13:25
Ja bym polecił n-gage. Według mnie w tym przediale cenowym jest najlepsza.

Jeśli ci pomoglem...naciśnij "pomógł" pod moim postem;)...

#61423  autor: Vin
 17 mar 2006, 15:36
szczeka- ta gra jest super :D :twisted:
Ale na SX'a masz jeszcze tyle fajnych gier :)
Jak chcesz zobaczyć to zarejestrój sie tu i wejdź w "jaketok" tam zobaczysz ile jest gier na ten telefon :twisted:
Albo wejść w "Programok"...jak sama nazwa wskazuje są tam programy
:twisted:

#61444  autor: szczeka
 17 mar 2006, 17:20
VINAMP pisze:szczeka- ta gra jest super :D :twisted:
Ale na SX'a masz jeszcze tyle fajnych gier :)
Jak chcesz zobaczyć to zarejestrój sie tu i wejdź w "jaketok" tam zobaczysz ile jest gier na ten telefon :twisted:
Albo wejść w "Programok"...jak sama nazwa wskazuje są tam programy
:twisted:
spoko, spoko :) ale ja juz sx'a nie mam, mialem go pare godzin na sprzedaz tylko :) ale gry na symbiana niektore miazdza :)