• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #612432  autor: ManiacGSM
 07 lut 2013, 23:35
Przed świętami jak co roku z resztą przedłużałem umowe z Plusem. Najnizszy abonament, i tak od 5ciu lat ''rabat na abonament'' Umowa na rok, zniżka 50% na płatnosci ,bez telefonu i innych cudów. Ale tym razem babka wkręciła mi ,że bilingi będą dostępne on-line ,a faktury standardowo na adres zamieszkania. I w czym sęk ? Okres rozliczeniowy już minął , do skrzynki na listy zaglądam dzień w dzień i nic. Na internecie jest już opcja ,ze mogę płacić elektronicznie ,ale ja czekam mada-faka dalej na moją fakturę. Wiem ,że nikt z Was nie wróży z fusów ,ale czy aby babka w salonie mnie nie bzykła i bilingi nie będą teraz powiązane z fakturą on-line? Problem polega na tym ,że z tego numeru korzysta moja mama i jak mało dzwoni dlatego wybieramy taką opcję-nawet pomijam kwestię archaicznych stawek za minutę, poza pakietem. Świat się nie zawalał nawet jak parę groszy wyjdzie poza pakiet. Ale ona jest na bakier ze wszystkimi nowinkami i za chiny ludowe nie chce żadnych ofert na kartę- namawiałem ją tysiąc razy ale nic z tego więc tkwimy w tej sieci. Ona to płaci za siebie, więc chciałem aby było to czarne na białym tyle ile wydzwoni ,leci na pocztę i cyk -kolejka na kilometr-ale to już inna bania. Orientuje się ktoś w temacie plusa? Najniższa oferta abo -na rok. Dajcie znak. Dziękuję z góry.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2013, 11:37 przez ManiacGSM, łącznie zmieniany 1 raz.

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.

#612471  autor: Vieslav
 08 lut 2013, 10:55
Zobacz umowę. Teraz jest wielka moda na wciskanie efaktury, prawdopodobnie na taką właśnie się zgodziłeś podpisując przedłużenie.

#612473  autor: Precelos
 08 lut 2013, 10:58
ManiacGSM pisze:Ale tym razem babka wkręciła mi ,że bilingi będą dostępne on-line ,a faktury standardowo na adres zamieszkania.
raczej wydymala Cie z efaktura

BOk w systemie powinien miec informacje czy masz papierowa czy elektroniczna fakture

Obrazek

#612745  autor: Kamel
 09 lut 2013, 23:53
Może rzeczywiście umowa została tak skonstruowana, że masz fakturę elektroniczną. Ale może i dobrze, od końca roku w Plusie za fakturę papierową trzeba dopłacić 5 zł :)

#612757  autor: ManiacGSM
 10 lut 2013, 00:41
O tym ,że doliczają 5 zł to mi powiedziała w salonie przy przedłużaniu. No trudno , niechce mi się do nich dzwonić i tracić kasy , słuchać melodyjek. A do salonu też mam nie po drodze.
No trudno, przemęczę ten rok ,a potem to ja ich wydymam.

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.