• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #611024  autor: Arturs
 30 sty 2013, 22:27
Posiada ktoś usługe w Orange - "Niekończąca się minuta" ? Czy nie ma w tym ukrytych opłat? Po prostu płace co miesiąc 2 zł, za tą usługe + 39 gr za każde osobne połączenie do orange? Dodam, że mój plan taryfowy to Pantera II. Mam w nim 120 min (+120min jako pakiet specjalny + 30 min do wszystkich) - to jak to bedzie wyglądało z tymi minutami? Będzie mi zabierało za każde połączenie tylko 1 minutę? Tzn jak zadzwonie i przegadam nawet 2 godziny, to i tak będe miał 119 min (+ 120 + 30)? Chciałbym o jakieś info, ponieważ nie chce narazić się na jakieś nie potrzebne koszta a szczerze jestem w tym zielony

#611027  autor: cesarz
 30 sty 2013, 22:38
Płacisz 2 zł i pobiera Ci za 1 minutę a następne 59 jest darmowe. To prawie ,,Stan Darmowy" w Orange :D . Patrz usługi dodatkowe - 5. Całkowity koszt połączenia głosowego do sieci Orange bez względu na czas jego trwania jest równy opłacie za jedna pełna minutę połączenia zgodnie ze stawka z Cennika Usług w ofertach Delfin II w Orange, Pelikan II w Orange, Pantera II w Orange (abonament) :lol:
http://www.orange.pl/ocp-http/5092/PL/B ... 970742.pdf

[ Dodano: 2013-01-30, 22:41 ]
Źle napisałem nie 59 minut ma być BEZ WZGLĘDU NA CZAS POŁĄCZENIA !!

CNN

#611028  autor: Arturs
 30 sty 2013, 22:45
cesarz pisze:[ Dodano: 2013-01-30, 22:41 ]
Źle napisałem nie 59 minut ma być BEZ WZGLĘDU NA CZAS POŁĄCZENIA !!
Nie rozumiem tego ;p

Czyli nie będzie pobierało mi z darmowych minut 1 minutę, tylko dodawało co rozmowe 39gr do abonamentu? A wgl jak z tymi minutami wtedy będzie? Na początku będę normalnie wykorzystywał wszystkie darmowe, a dopiero po skończeniu tych wszystkich minut "uaktywni" mi się ta usługa?

#611231  autor: pomaranczowy
 01 lut 2013, 09:52
1 minuta schodzi Ci z abonamentu, a rozmawiasz bez limitu z numerami Orange. Opłatę za tę 1 minutę doliczaną do abonamentu będziesz miał dopiero jak wykorzystasz minuty z abo. Bardzo dobra usługa. Korzystałem. Szczerze polecam.

#611372  autor: Arturs
 01 lut 2013, 22:02
Czyli najpierw wykorzystuje swoje minuty, te 120 + 120 + 30, i jakby dopiero wtedy mi aktywuje się ta usługa i zostaje każde połączanie dodane do rachunku?

#611391  autor: pomaranczowy
 01 lut 2013, 23:38
Arturs pisze:Czyli najpierw wykorzystuje swoje minuty, te 120 + 120 + 30, i jakby dopiero wtedy mi aktywuje się ta usługa i zostaje każde połączanie dodane do rachunku?
Masz swoją pulę minut. Jak dzwonisz to z tej puli schodzi Ci minuta, a gadasz bez limitu.
Dopiero po jej wykorzystaniu naliczane masz poza abo.

Punkt 4 z regulaminu:
4. Z zastrzeżeniem pkt 8, 10 i 11 w ramach Usługi Abonent ma możliwość wykonywania połączeń
głosowych do sieci Orange, płacąc jedynie cennikowa opłatę za pierwsza pełna minutę połączenia. Usługa wykorzystuje środki z Kwoty Abonamentu, a po jego wykorzystaniu opłaty za wykonane połączenie są doliczane dodatkowo do faktury, z wyjątkiem innych usług promocyjnych i usług dodatkowych.

#611398  autor: Arturs
 02 lut 2013, 00:01
Ach, rozumiem. 270 darmowych połączeń :o To teraz myślę, że na cały miesiąc starczy ^.^ Dzięki bardzo za wszystkie informacje i za pomoc!