Jestem klientem t-mobile na kartę. Mam takie pytanie czy istnieją jakieś usługi na smsy do innych sieci w korzystnej cenie bo tak to masakrycznie szybko tracę kasę. Patrzyłem na stronę t-mobile ale nic nie znalazłem więc proszę o pomoc 

To oczywiscie Twoja opinia - gdybym ja chcial placic 30 zl miesiecznie to wykupilbym abonament.Horacy pisze: więc jeśli chce się mieć taniej to i tak trzeba doładować za 30 i tak. ważność pakietu jest na miesiąc, także moim zdaniem wycofanie rocznej ważności w zamian z taki pakiet nie jest tak bardzo straszne dla użytkownika.
Nie jestem wielbicielem Playa natomiast zupelnie nie rozumiem o co chodzi z ta jakoscia - czesto o tym czytam na forach, a prawie cala moja rodzina korzysta z Play i nikt jeszcze na jakosc nie narzekal.Horacy pisze:Ale jakość rozmów o niebo lepsza niż w Play... Do tego można zainstalować aplikację od Heyah która pokaże stan konta.
Masz telefon w Play? Ja jakoś "gorszej jakości nie odczuwam, chociaż... Tak odczuwam, ale jak ktoś zadzwoni z Orange, w którym to jakość rozmów leży. Co do jakości między Play - T-Mobile, Play - Plus i oczywiście Play - Play nie powiem złego słowa.Horacy pisze:Ale jakość rozmów o niebo lepsza niż w Play...
A jeśli nie mamy dostępu do WiFi?Horacy pisze:Do tego można zainstalować aplikację od Heyah która pokaże stan konta.
to hd voiceHoracy pisze: do tego mam HTC Sensation które obsługuje głos w wyższej jakości (nie pamiętam jak to się nazywało a już nie chce mi się szukać) i czasami rozmowa przez PTC jest w takiej jakości jakby ten ktoś stał dosłownie obok mnie. W Play się z takim czymś nie spotkałem.
Być może i ma lecz na Play nie udało mi się ani razu z nikim poprzez HD Voice porozmawiać, a najczęściej wykonuje połączenia na telefony ARC S, S2, Note.Precelos pisze: play tez to ma, ale w obu przypadkach obie strony musza miec kompatybilne z ta technlologia telefony
oba telefony musza byc na zasiegu macierzystym, miejmy nadzieje ze w przyszlosci bedzie mozliwa rozmowa hd voice w roznych sieciachHoracy pisze:Być może i ma lecz na Play nie udało mi się ani razu z nikim poprzez HD Voice porozmawiać, a najczęściej wykonuje połączenia na telefony ARC S, S2, Note.