• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #608731  autor: kowcio
 19 sty 2013, 23:48
Czy ktoś miał, ma lub planuje kupić ten telefon?
Pytam, bo chciałbym widzieć, na ile bateria w nim wytrzymuje, jak wyglada jakość rozmów, jak wygląda wykonanie obudowy oraz czy system jest stabilny, a aparat pozwala na zrobienie w miarę dobrej jakosci zdjęcia.
Ja nie chcę go kupić, ale może dla kogoś w rodzinie bym kupił ten telefon, kusi duży wyświetlacz 4", dość dobra specyfikacja i niska cena - 1 PLN..

#608733  autor: orson_dzi
 20 sty 2013, 00:16
W sumie nawet bym kupił, ale to raczej nie powinno dobrze działać (tzn. za dobrze). Procesor masz ten sam co w Desire C lub Mini 2, a do obsłużenia masz dwa razy większą rozdzielczość. Do tego tylko Adreno 200. Także w teorii rakieta to nie będzie, ale działać powinno w miarę przyzwoicie.
Ogólnie, dla mnie za duże ryzyko ;) .

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#608778  autor: kowcio
 20 sty 2013, 11:21
Heh :-)
Ja o tym telefonie myślałem dla osoby, która tam bedzie dzwonić, czasami puści SMSa i zrobi jakieś fotki. Więc grać czy na necie siedzieć raczej nie będzie. Może go wezme na próbę przy przedłużaniu mojej umowy i sprzedam, bo widzę, że cenę to coś trzyma

#608792  autor: orson_dzi
 20 sty 2013, 12:24
To jak takie zastosowania, to lepiej weź Lumie. 710 robi niezłe zdjęcia i jest dużo prostsza.

W sumie chyba większość ludzi myślało, że Blade III będzie ogólnie mocniejszy sprzętowo niż wyszedł.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#608840  autor: best
 20 sty 2013, 16:18
orson_dzi pisze:W sumie nawet bym kupił, ale to raczej nie powinno dobrze działać (tzn. za dobrze). Procesor masz ten sam co w Desire C lub Mini 2, a do obsłużenia masz dwa razy większą rozdzielczość. Do tego tylko Adreno 200. Także w teorii rakieta to nie będzie, ale działać powinno w miarę przyzwoicie.
Ogólnie, dla mnie za duże ryzyko ;) .
Xperia J radzi sobie z takimi parametrami całkiem dobrze, więc Blade też nie powinien jakoś się nagminnie wieszać ;). Na filmikach nie widać, żeby nad czymś myśał, czy coś, ale warto poczekać na więcej testów :D.

#608858  autor: kowcio
 20 sty 2013, 20:56
W sumie ta Lumia, podobnie jak Omnia M.. Gdy były w Play były na Allegro po zł nówki (no i jedną kupiłem dla jednej osoby z rodziny), a teraz drożyzna, w Play też jest za 29 zł, ale telefon niedostępny od ręki, więc pewnie nie ma i nie będzie :-(
610 jest w tym abonamencie za 99 zł, to trochę jest, telefon miał być za 1 zł :P
Ale być może go wezmę i najwyżej sprzedam, bo wartość nówki na Allegro jest całkiem spora, jak na takiego smartfona

#608876  autor: best
 20 sty 2013, 23:18
Nówkę idzie wyrwać za 400 zł, więc nie wiem, czy taka wysoka ta cena :P