• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #608569  autor: maksymilian
 18 sty 2013, 23:44
Witam

Czy jest możliwość ustawienia limitu kwotowego w abonamencie multi 129 by jakakolwiek dodatkowa kwota nie została doliczona do abo ?

Chodzi by mieć no limit rozmów do Wszystkich sieci w Polsce . Wyłączone Numery zagraniczne , wszelkie premium i blokadę na net do 2 GB . Gdyby limit został przekroczony to stop i nawet kilo więcej .

Niby blokada na serwisy premium jest w opcjach konta . Co z innymi blokadami ? . Czy jest jakaś możliwość ich uaktywnienia ? . Po wprowadzeniu zmian w prawie unijnym czy orange w stacjonarkach pod numerem 800 505 506 nie wprowadziło możliwość dokonywania blokad ? . Czy to już było wcześniej wprowadzone ? . Może nie wszystko działa tam jak należy , ale może jest postęp . Jak się ma to do komórek ? . czy została wprowadzona możliwość pełnego ograniczenia ?
Ostatnio zmieniony 20 sty 2013, 16:15 przez maksymilian, łącznie zmieniany 1 raz.

#608584  autor: orson_dzi
 19 sty 2013, 00:04
Jest pakiet blokad premium - połączenia i wiadomości, jest też blokada połączeń zagranicznych. Wszystko jest do uruchomienia.
W tym planie masz lejek, więc internetu nie przekroczysz.
Blokady tego typu, że ustalasz sobie 150zł i jak dobijesz, to koniec, z automatu blokady na wszystko, niestety nie ma. Albo nigdy nie potrafiłem jej znaleźć ;) .

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#608683  autor: maksymilian
 19 sty 2013, 22:03
Oczywiście w planie Multi 129,90 , a nie 129 by nie było , że jakieś kłamstwo to postanowiłem sprostować :) . Dziękuje @orson_dzi za udzielenie odpowiedzi :)

#608739  autor: wtd
 20 sty 2013, 00:33
orson_dzi pisze:Blokady tego typu, że ustalasz sobie 150zł i jak dobijesz, to koniec, z automatu blokady na wszystko, niestety nie ma. Albo nigdy nie potrafiłem jej znaleźć .
Takie coś się chyba po prostu nazywa obecnie ofertami mix ;)

#608741  autor: orson_dzi
 20 sty 2013, 00:34
Tylko, że nie każdy chce Mix, no i najwyższy Mix, to 59,90zł. Aż takich luksusów jak za 129zł nie ma ;) .

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)